Ο πρίγκιπας Χάρι έστησε την Πάρις.

09.02.2009
Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να μπήκε στο "κλάμπ των αδέσμευτων", αλλά φαίνεται πως ξέχασε πως παίζεται το ερωτικό παιχνίδι.

Ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) μπορεί να μπήκε στο "κλάμπ των αδέσμευτων", αλλά φαίνεται ότι ξέχασε πώς παίζεται το ερωτικό παιχνίδι.

Ο άτακτος πρίγκιπας που πρόσφατα χώρισε, από την επί πέντε χρόνια επίσημη αγαπημένη του Τσέλσι, σχεδίαζε να συναντήσει την κοσμική Πάρις την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη αφήνοντας την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) "μπουκάλα".

Φυσικά η 27χρονη Πάρις έγινε έξαλλη, αφού δεν έφτανε που είχε ξοδέψει ώρες για να διαλέξει τι θα φορέσει, τώρα έπρεπε να μείνει και κλεισμένη μέσα, αφού δεν είχε συνοδό! Το διάστημα που βρισκόταν στο Λονδίνο για την προωθήσει του ριάλιτι παιχνιδιού της, δεν έχανε ευκαιρία να διατυμπανίζει ότι ανυπομονεί να έρθει η το βράδυ της Παρασκευής που έχει ραντεβού με τον πρίγκιπα.

Αλλά ο Χάρι δεν μπήκε ούτε στον κόπο να της τηλεφωνήσει για να ακυρώσει την κοινή τους έξοδο ενώ έβαλε έναν σωματοφύλακα του να την ειδοποιήσει οτι δεν θα γυρίσει στο Λονδίνο.

Η πεισματάρα κληρονόμος, ωστόσο δεν πτοείται και ελπίζει ότι στο επόμενο ταξίδι που θα κάνει στο Λονδίνο θα καταφέρει να έχει στο πλευρό της τον πρίγκιπα!