Το τέλος ενός μεγάλου έρωτα

05.03.2009
Ο χωρισμός της Τούχτσε Καζάζ από τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη και η φημολογία για τη νέα σχέση της με το Γάλλο σκηνοθέτη Ραμίν Ματίν είναι εδώ και καιρό πρώτη είδηση στον τουρκικό Τύπο.

Από την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Ο χωρισμός της Τούχτσε Καζάζ από τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη και η φημολογία για τη νέα σχέση της με το Γάλλο σκηνοθέτη Ραμίν Ματίν είναι εδώ και καιρό πρώτη είδηση στον τουρκικό Τύπο. Ποια, όμως, είναι η αλήθεια για τη σχέση τους; Και ποιος είναι ο άντρας που λέγεται ότι κέρδισε την καρδιά του γνωστού μοντέλου; Η Τούχτσε Καζάζ έγινε γνωστή στη χώρα μας μέσα από το ρόλο της στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του Νίκου Περράκη. Στην Τουρκία, όμως, θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και ένα πρόσωπο που κυνηγούν με μανία οι παπαράτσι, ειδικά τώρα που οργιάζουν οι φήμες ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από τον Έλληνα ηθοποιό. Είναι εντυπωσιακό πως έγκυρες τουρκικές εφημερίδες, όπως η «Μilliyet» και η «Ηurriyet», φιλοξενούν συνέχεια φωτογραφίες και πιπεράτα ρεπορτάζ από τα νυχτοπερπατήματα της Τούχτσε με το φημολογούμενο νέο αγαπημένο της Ραμίν Ματίν. Ποιος είναι όμως ο άντρας, που, όπως όλα δείχνουν, έχει... κλέψει την καρδιά της άλλοτε συντρόφου του Γιώργου Σεϊταρίδη;

Το τρίτο πρόσωπο
Η εφημερίδα «Ηurriyet» αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος σκηνοθέτης, που σκηνοθετεί τη νέα ταινία στην οποία παίζει η Τούχτσε, είναι μουσουλμάνος και μάλιστα έχει ρίζα τουρκική. Ο παππούς του ήταν το 1932 υπασπιστής του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ ο πατέρας του εργαζόταν στο γραφείο Τύπου της πρεσβείας του Ιράν στην Άγκυρα, όμως μετά την ισλαμική επανάσταση πήρε τη γυναίκα του και το γιο τους και μετακόμισαν στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο Ραμίν Ματίν σπούδασε σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες και στην Ελβετία και μάλλον ήταν γραφτό να ξαναγυρίσει στην Τουρκία...

Έρωτας ή συνεργασία;
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας γνώρισε την 25άχρονη Τούχτσε, που φαίνεται ότι τον κατέκτησε. Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ακόμα και τα μέλη του συνεργείου της ταινίας είχαν καταλάβει πως κάτι έτρεχε ανάμεσά τους, ενώ έβλεπαν την ψυχρότητα στα μάτια της Τούχτσε όταν ο Γιώργος Σεϊταρίδης την επισκεπτόταν στην Τουρκία.

Και μπορεί τα γυρίσματα της ταινίας να τελείωσαν, όμως ο Ραμίν Ματίν δεν επέστρεψε στη Γαλλία Τι κι αν η Τούχτσε ανέφερε σε τουρκικά ΜΜΕ ότι ο σκηνοθέτης είναι απλώς ο μάνατζέρ της; Οι παπαράτσι που τους ακολουθούν τους απαθανατίζουν συνέχεια μαζί. Φημολογείται μάλιστα ότι το ζευγάρι συγκατοικεί σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο χορός της κοιλιάς
Πριν από λίγες μέρες η Τούχτσε, που είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του πιο γνωστού εστιατορίου της Κωνσταντινούπολης «ΑL ΖΑΜΑL», ήταν η πρωταγωνίστρια ενός σόου που έγινε εκεί κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου κοσμικού event.

Το σενάριο την ήθελε ντυμένη Ευρωπαία πριγκίπισσα να πέφτει θύμα απαγωγής από έναν Άραβα σεϊχη. Ένα εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε, με την Τούχτσε να χορεύει στο τέλος το χορό της κοιλιάς και τον Ραμίν Ματίν να τη χειροκροτάει όρθιος, όλο καμάρι, επί 2 ολόκληρα λεπτά.

Η επιστροφή στην Τουρκία
Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία που γνωρίζει στην Τουρκία. Άλλωστε, όπως μας είπε συγγενικό της πρόσωπο, το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο γνωστή και δεν μπορούσε να δουλέψει ως μοντέλο, την είχε απογοητεύσει.

Το ίδιο πρόσωπο ανέφερε ότι η Τούχτσε μπορεί να ασπάστηκε ξανά τη μουσουλμανική θρησκεία, αφού είχε βαφτιστεί χριστιανή για να παντρευτεί τον Γιώργο Σεϊταρίδη, όμως ο πατέρας της και η γιαγιά της δεν την έχουν ακόμα αποδεχτεί στην οικογένεια. Βέβαια, έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη μητέρα της.

Τα τουρκικά ΜΜΕ παρακολουθούν εδώ και χρόνια την Τούχτσε. Από το 2001, που κέρδισε τον τίτλο της Μις Τουρκία, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν επάνω της. Η 4ετής σχέση της με τον Τούρκο Σάκη Ρουβά, Κενάν Ντογουλού, απασχολούσε συνέχεια τον τουρκικό Τύπο. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης και τα τουρκικά μέσα αναφέρονταν στους καβγάδες τους, που άφησαν εποχή.

Ο γάμος με τον Σεϊταρίδη
Ο έρωτάς της με τον Γιώργο Σεϊταρίδη στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή» ήταν κεραυνοβόλος και ο γάμος τους, που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Γερμενό, είχε γίνει πρώτη είδηση στα τουρκικά ΜΜΕ. Η Τούχτσε βγαίνοντας από την εκκλησία είχε δηλώσει ότι παντρεύτηκε έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Μάλιστα, για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, διατάραξε τη σχέση της με την οικογένειά της. Οι γονείς της δεν παρέστησαν στο γάμο, ενοχλημένοι επειδή βαφτίστηκε χριστιανή. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν και οι φίλοι του ζευγαριού διαπίστωναν ότι με το πέρασμα των χρόνων οι δυο τους τσακώνονταν συχνά, ενώ η Τούχτσε ήθελε να γυρίσει στην Τουρκία για να δουλέψει πάλι εκεί.

Ο Έλληνας ηθοποιός αποφεύγει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και δεν επιβεβαιώνει επίσημα τις φήμες που μιλάνε για χωρισμό. Ωστόσο, είναι πλέον γνωστό στα πηγαδάκια της σόουμπιζ ότι το ζευγάρι προχωράει στην έκδοση διαζυγίου.

Νέο ειδύλλιο;
Ένα νέο ειδύλλιο στο χώρο της σόουμπιζ ή μια απλή φιλία που κάποιοι βιάστηκαν να βαφτίσουν σχέση;

Γιώργος Σεϊταρίδης και Αποστολία Ζώη κάνουν στενή παρέα από την εποχή που η τραγουδίστρια έκανε guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Singles» (φωτό), όπου εκείνος υποδυόταν τον Περιστερόπουλο. Μετά την κρίση στο γάμο του γνωστού ηθοποιού οι φήμες λένε ότι δεν αποκλείεται να είναι ζευγάρι και απλά να μη θέλουν ακόμα να το δημοσιοποιήσουν. Οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εξόδους και κινούνται διακριτικά. Ο χρόνος θα δείξει αν η Αποστολία Ζώη είναι ο άνθρωπος που... έκλεψε αυτή τη φορά την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού ή απλώς μια φίλη που στέκεται δίπλα του αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.