"Ο Ιησούς είναι καλό παιδί"!

04.03.2009
Η 20χρονη μελαχρινή καλλονή Κρίσνα Σιγκέιρα( Krishna Sigueira) που παράτησε ο 22χρονος Jesus για χάρη της Μαντόνα δηλώνει ότι δε του"κρατάει κακία" .

Η 20χρονη μελαχρινή καλλονή Κρίσνα Σιγκέιρα (Krishna Sigueira) που παράτησε ο 22χρονος Χεσούς Λους (Jesus Luz) για χάρη της Μαντόνα δηλώνει ότι δεν του " κρατάει κακία".

Συνεχίζει να πιστεύει ότι "είναι καλό παιδί" και δεν τα έφτιαξε με την "βασίλισσα της ποπ" για να κερδίσει δημοσιότητα.

Η βραζιλιάνα Κρίσνα, αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Quem", ότι έβγαινε για πάνω από πέντε μήνες με τον μοντέλο, πριν εκείνος γνωρίσει την Μαντόνα στην περιβόητη γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό "W".

"Ήμασταν αχώριστοι", είπε το παρτ-τάιμ μοντέλο, και φοιτήτρια της δημοσιογραφίας. "Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας. Ένας κοινός φίλος μάς σύστησε σε ένα πάρτι και αρχίσαμε να έχουμε δεσμό από τον Ιούλιο του 2008.

Μείναμε μαζί μέχρι που ξεκίνησε αυτή η ιστορία μαζί της. Έγινε η φωτογράφηση... και λίγο μετά έμαθα ότι τα φτιάξανε. Στην αρχή, δεν πίστεψα ότι θα κρατήσει λόγω της απόστασης που τους χωρίζει.

Αυτή θα συνέχιζε την καριέρα της και ο Ιησούς θα έμενε εδώ. Έπεσα έξω. Τον είδα για τελευταία φορά σ΄ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν πετάξει για την Νέα Υόρκη. Πήγαμε να πάρουμε κάτι να τσιμπήσουμε από το μπουφέ".

Η Κρίσνα που είναι τριάντα χρόνια νεότερη από την Μαντόνα, είπε ότι εξακολουθεί να είναι φίλη με τον Ιησού:

"Είναι τόσο καλό παιδί που δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Βέβαια στην αρχή ήμουν αναστατωμένη. Δεν περίμενα να με αφήσει στα κρύα του λουτρού, το ξεπέρασα όμως και τώρα πλέον μιλάμε αρκετά συχνά.

Δεν θέλω να μπω εμπόδιο στην ζωή και την καριέρα του κάνοντας σκηνές ζηλοτυπίας. Απ΄την άλλη βέβαια δεν θέλω και να μαθαίνω λεπτομέρειες από τα ερωτικά του". Στην ερώτηση αν ο πρώην φίλος της, προτίμησε τη Μαντόνα από συμφέρον, εκείνη τον υπερασπίστηκε λέγοντας:

"Κατά την γνώμη δεν είναι μαζί της μόνο γι΄αυτό το λόγο, δεν είναι τέτοιος τύπος. Είναι καλλιεργημένος, έξυπνος και πάντα με συμβούλευε. Μπορεί να είναι μόλις 22χρονών, αλλά είναι πιο ώριμος από την ηλικία του".

Το μοντέλο γνωρίστηκε με την 50χρονη Μαντόνα τον Δεκέμβριο, όταν φωτογραφήθηκε μαζί της γυμνός για το περιοδικό "W". Απο εκείνη την ημέρα την ακολουθεί παντού, κι έχει γίνει το αγαπημένο της "παιχνιδάκι" όπως τον αποκαλούν κοροιδευτικά στον τύπο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν για άλλη μια φορά από φωτογράφους στην Νέα Υόρκη να επισκέπτοναι μαζί με τα τρία της παιδιά το κέντρο της Καμπάλα. Ο ίδιος είναι πιστός καθολικός, έχει όμως εκφράσει την επιθυμία να ασπαστεί την θρησκεία της καλής του.

Την επόμενη μέρα, αν και χιόνιζε, το ζευγάρι βγήκε έξω για ρομαντική βολτούλα. Βλέπετε είναι τόσο ερωτευμένοι που δεν καταλαβαίνουν από κρύο!