Το σώου της Μπρίτνεϊ, ακατάλληλο για παιδιά!

05.03.2009
Η Μπριτνεϊ Σπίαρς ( Britney Spears) αποθεώθηκε από τους θαυμαστές στην πρώτη ζωντανή εμφάνιση της, μετά από πέντε χρόνια.

Η Μπριτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) αποθεώθηκε από τους θαυμαστές στην πρώτη ζωντανή εμφάνιση της, μετά από πέντε χρόνια. Πάνω από 16.000 θεατές, την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό στην Νέα Ορλεάνη -πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της- και εκείνη τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Τους πρόσφερε ένα φαντασμαγορικό σώου αποκαλύπτοντας διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητα της. Εμφανίστηκε ντυμένη σαν αστυνομικός, βασίλισσα του καμπαρέ, θηριοδαμαστής... αλλά και ιδιαίτερα σέξι, με χρυσό μεταλλικό κορμάκι.

Εδωσε τον καλύτερο της εαυτό για 90 λεπτά και απέδειξε ότι μπορεί επάξια να συναγωνιστεί την Μαντόνα (Madona) και την Κάιλι Μινόγκ(Kylie Minogue) που διακρίνονται σε αυτό το είδος. Δεν ήταν τυχαίο ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν παρόλο που η τιμή τους έφτανε τα 750 δολάρια.

Από την πλευρά τους, οι κριτικοί, αν και παραδέχτηκαν ότι η επανεμφάνιση της Μπρίτνεϊ ήταν εντυπωσιακή, δυσαρεστήθηκαν από τα τραγούδια που σε όλη την διάρκεια της συναυλίας ήταν πλέι-μπακ, εκτός από ένα. Ελλιπείς έκριναν και τις χορευτικές της φιγούρες, αφού φαινόταν ότι είχε στόχο να εντυπωσιάσει περισσότερο με τα ακροβατικά παρά να αναδείξει τις φωνητικές ικανότητες.

Το σίγουρο είναι ότι η 27χρονη τραγουδίστρια έδωσε σε όλους να καταλάβουν πως έχει ξαναβρεί την φόρμα της. Οι κακές στιγμές αποτελούν πλέον παρελθόν και αυτό που μετράει τώρα στην ζωή της είναι η καριέρα και τα παιδιά της.

Οι σχέσεις της με τον πρώην άντρα της Κέβιν Φεντερλάιν (Kevin Federline), που έχει την επιμέλεια των παιδιών, έχουν αποκατασταθεί. Tης έδωσε μάλιστα την άδεια να πάρει μαζί στην περιοδεία τους δύο γιούς της, τον 3χρονο Πρέστον (Sean Preston) και τον 2χρονο Τζέιμς (Jayden James). Παράλληλα όμως, έκρινε ότι το θέαμα είναι ακατάλληλο για παιδιά και δεν τους επέτρεψε να παρακολουθήσουν ζωντανά το σώου της μαμάς τους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: "Η Μπρίτνεϊ ήταν χαρούμενη που είχε τριγύρω τα παιδιά της. Η παρουσία τους την βοηθούσε να ηρεμήσει από το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας. Η αγκαλιά και τα φιλιά τους πριν ανέβει στην σκηνή ήταν το καλύτερο τονωτικό"!

Τα αγόρια δεν παρακολούθησαν τα σέξι κομμάτια της συναυλίας καθώς η μητέρα τους ακολούθησε τη συμβουλή του πατέρα τους και τα έστειλε σπίτι αμέσως μετά την έναρξη!