Εγχείριση καρδιάς θα κάνει ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

06.03.2009
Ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς (Robin Williams) που βρίσκονταν σε περιοδεία από τον περασμένο Σεπτέμβριο με την παράσταση stand up, θα υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς για την αποκατάσταση της βαλβίδας της αορτής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς (Robin Williams) που βρίσκονταν σε περιοδεία από τον περασμένο Σεπτέμβριο με την παράσταση stand up, θα υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς για την αντικατάστση βαλβίδας της αορτής.

"Οι γιατροί του συστήνουν ξεκούραση, γι' αυτό είναι αναγκασμένος να διακόψει τις παραστάσεις του", δήλωσε ο εκπρόσωπος του.

Ο 57χρονος ηθοποιός βρισκόταν στα μέσα της προγραμματισμένης τουρνέ του σε 80 πόλεις της Αμερικής με την παράσταση "Weapons of Self-Destruction", όταν παρουσίασε δύσπνοια και αναγκάστηκε να διακόψει.

Ο εκπρόσωπος του δεν ενημέρωσε για το πότε και πού θα γίνει η εγχείρηση, αλλά υποσχέθηκε ότι η περιοδεία θα συνεχιστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν ο Ουίλιαμς θα έχει ολοκληρώσει και τις εμφανίσεις του στο Μπρόντγουεϊ, που αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο.

"Είμαι συγκινημένος από το ενδιαφέρον, την αγάπη και τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση", δήλωσε ο Ρόμπιν Γουίλιαμ (Robin Williams) ευχαριστώντας τους θαυμαστές του και τονίζοντας ότι ανυπομονεί να ξαναβρεθεί στην σκηνή: "Η περιοδεία είναι καταπληκτική! Περνάω πολύ ωραία και σας υπόσχομαι ότι μόλις με "ρυθμίσουν" ξανά, θα πάρω αμέσως τους δρόμους".

Ο Γουίλιαμ έχει κερδίσει Όσκαρ Β΄αντρικού ρόλου το 1997, για την ερμηνεία του στην ταινία "Good Will Hunting". Το 2006 νοσηλεύτηκε για δύο μήνες σε κλινική απεξάρτησης για να παλέψει τον εθισμό του από το αλκοόλ, ενώ το 2007 ο αδερφός του, Ρόμπερτ (Robert) πέθανε από επιπλοκές που δημιουργήθηκαν μετά από επέμβαση καρδιάς.