Η νέα συνοδός του πρίγκιπα Χάρι

09.03.2009
Παρότι δεν έχει ξεκόψει τελείως από την πρώην του, Τσέλσι Ντέιβι, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε με καινούργια ξανθιά συνοδό.

Παρότι δεν έχει ξεκόψει τελείως από την πρώην του, Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy), ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) εμφανίστηκε με καινούργια ξανθιά συνοδό.

Πρόκειται για ένα πλουσιοκόριτσο, μέλος της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου και κοντινή φίλη με πολλούς από τους φίλους του Χάρι, αλλά και της Τσέλσι. Η Άστριντ Χάρμπορντ (Astrid Harbord), όπως είναι το όνομά της, μένει στην ακριβή περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου και αγαπημένο της χόμπι είναι το κλάμπινγκ.

Παρότι εμφανισιακά, μοιάζει πολύ στην Ντέβι, ο χαρακτήρας της φαίνεται εντελώς διαφορετικός και πολλοί λένε ότι μπορεί να είναι το ιδανικό ταίρι για τον 24χρονο γαλαζοαίματο, που με την ατίθαση συμπεριφορά του βάζει συχνά σε μπελάδες την βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι, αφού διασκέδασε μέχρι πρωίας με την Άστριντ σε κλαμπ της μόδας, κατέληξαν μαζί στο προσωπικό διαμέρισμα του στο Κλάρενς Χάουζ (Clarence House), όπου μένει με τον πατέρα και τον αδελφό του.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, ο πρίγκιπάς είχε προσπαθήσει να αναθερμάνει την σχέση του με την Τσέλσι, με την οποία ανταλλάσσει συχνά μηνύματα. Μάλιστα, πρόσφατα, την είχε συναντήσει σε φιλικό σπίτι και μετά, με το ίδιο σύστημα, την είχε πάρει κοντά του στο Κλάρενς Χάουζ.

Δεν προλαβαίνει να φύγει η μία και έρχεται η άλλη! Δεν λείπουν όμως και αυτοί που τον δικαιολογούν: "Ο Χάρη είναι νέος και αδέσμευτος. Δεν υπάρχει λόγος να μην απολαμβάνει την ελευθερία του. Πολλά κορίτσια τον πολιορκούν και αυτός το διασκεδάζει", δήλωσε ένας φίλος του πρίγκιπα.

Η 27χρονη Αστριντ είναι φίλη με την 23χρονη Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), την αγαπημένη του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) και πολύ συχνά έχουν φωτογραφηθεί μαζί σε κοσμικά γεγονότα.

Το τρελό ξεφάντωμα του Χάρη ξεκίνησε από το τρέντι-μπαρ "Whisky Mist" που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Χίλτον (Hilton), στην περιοχή Παρκ Λέιν (Park Lane), και συνεχίστηκε για χορό στο κλαμπ "Raffle's" στην King's Road, όπου συναντήθηκε με την Αστριντ.

Μετά το κλείσιμο του κλαμπ, στις 3 π.μ., πήραν μαζί το αυτοκίνητο του Χάρι και έφτασαν στο Κλάρενς Χάουζ όπου μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα, που προορίζεται αποκλειστικά για τη βασιλική οικογένεια και τους περίμενε ανοιχτή, καθώς ο οδηγός του Χάρι είχε ειδοποιήσει προηγουμένως την ασφάλεια του παλατιού.

Φαίνεται ότι ο νεαρός πρίγκιπας είπε να το ρίξει λίγο έξω ανενόχλητος, μια και ο Κάρολος με την Καμίλλα έλειπαν σε ταξίδι στην Σκωτία.