Η Μαντόνα πήρε την ευχή της πεθεράς

23.03.2009
Εκτός από την καρδιά του Ιησού Λους η Μαντόνα έχει κλέψει και την καρδιά της πεθερά της.

Εκτός από την καρδιά του Ιησού Λους (Jesus Luz), η Μαντόνα έχει κλέψει και την καρδιά της πεθερά της.

Η κομμώτρια στο επάγγελμα, Κριστιάνε Ρεγκίνα Ντα Σίλβα (Cristiane Regina da Silva) "πίνει νερό" στο όνομα της 50χρονης σταρ αφού ο γιος της έχει μεταμορφωθεί κοντά της.

Η εκθαμβωτική ξανθιά, που έμεινε έγκυος στον Ιησού όταν ήταν 14 χρονών, αποκαλύπτει: "Ο γιος μου γύρισε ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος από την φωτογράφηση με την Μαντόνα. Άνοιξε ακόμη και σαμπάνια".

Το 22χρονο μοντέλο έμαθε να φροντίζει την ομορφιά του, στο σαλόνι ομορφιάς που διαθέτει η μητέρα του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

"Αλλά στην ζωή του δεν ήταν πάντα όλα σπαρμένα με ρόδα", συνεχίζει η μαμά του, που χώρισε από τον πατέρα του Λουϊζ, πριν από οκτώ χρόνια: "Συχνά όταν ήταν μικρός τον κορόιδευαν για το όνομα του. Το είχε πάρει βαριά, τότε, αλλά μου το εξομολογήθηκε μόλις πρόσφατα. Και τώρα, η ζωή τον ανταμείβει γι΄αυτό".

Σίγουρα, όταν ο γιόκας της βγαίνει με μια εκατομμυριούχο, παγκόσμια σούπερσταρ, πώς είναι δυνατόν να μην της δώσει της ευχή της;

Τελευταία όμως ο Ιησούς, που πάντα τηλεφωνεί στη μητέρα του πέντε φορές την εβδομάδα, "κάνει νερά" στην Μαντόνα. Αφού πιάστηκε να τσιλημπουρδίζει με αιθέρια ύπαρξη στην γενέτειρα του.

Σύμφωνα με Βραζιλιάνικο site, διασκέδαζε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με το μοντέλο εσωρούχων, Λουτσιάνα Κόστα (Luciana Costa), ενώ η "βασίλισσα της ποπ" ήταν στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη με τα παιδιά.