Ο Χάρι με περούκα, για χάρη της Τσέλσι!

26.03.2009
Πέρασαν δύο μήνες από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι (Harry), διέλυσε την μακροχρόνια σχέση του με την Τσέλσι Ντέϊβι (Chelsy Davy), αλλά απ΄ότι φαίνεται ο έρωτας τους αναζωπυρώθηκε!

Πέρασαν δύο μήνες από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι (Harry), διέλυσε την μακροχρόνια σχέση του με την Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy), αλλά παρά τις φήμες για δική του νέα σχέση, φαίνεται ο έρωτας τους αναζωπυρώθηκε!

Ο πρίγκιπας που λατρεύει τα πάρτι, διάλεξε μια παράξενη μεταμόρφωση, για να πλησιάσει την 23χρονη πρώην αγαπημένη του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή το ζευγάρι βγήκε για να διασκέδάσει σε γνωστό μπάρ του Νότιου Λονδίνου, αποκάλυψε η εφημερίδα "The Mail".

O Χάρι φόρεσε μαύρη περούκα για να παραμείνει ινκόγκνιτο και το καμουφλάζ αποδείχθηκε πετυχημένο, αφού κανείς δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει. Το ρεπορτάζ ανέφερε: "Είναι απίστευτο! Πολλοί πλησίαζαν την Τσέλσι και την ρωτούσαν για τον Χάρι, ενώ εκείνος καθόταν κοντά της. Κανείς δεν τον πρόσεξε!".

Ο πρίγκιπας αποφάσισε να δώσει τέλος στο 5χρονο δεσμό του με την Τσέλσι για να αφιερωθεί αναπόσπαστος στην καριέρα του, ως πιλότος ελικοπτέρων. Ενώ Τσέλσι συνεχίσει να παρακολουθεί μαθήματα νομικής στο πανεπιστήμιο Leeds και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δώσει εξετάσεις για μάστερ.

Παρόλα αυτά το πρώην ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο όταν συναντήθηκε στο τρέντι κλαμπ "Lightbox". Ο Χάρι συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες της Σκότλαντ Γιάρντ και συνάντησε την Τσέλσι και την φίλη τους, Ολίβια Πέρι (Olivia Perry) μέσα στο κέντρο.

Το καμουφλάζ του, έκανε την πρώην κοπέλα του να ξεσπάσει σε γέλια, αλλά σύμφωνα με μαρτυρία ενός θαμώνα, όταν συνήρθε από την έκπληξη, πέρασε όλη την βραδιά στην αγκαλιά του, απομονωμένοι οι δυο τους σε μια γωνία.

Η φίλη της κρατούσε τσίλιες και εκείνοι έδειχναν να απολαμβάνουν την επανασύνδεση τους, που κράτησε μέχρι τις 2 το πρωί. Αναχώρησαν χωριστά, ο πρίγκιπας πήγε στην στρατιωτική βάση του Λίνκονσαϊρ (Lincolnshire) και η Τσέλσι στο σπίτι της, αφού το πανεπιστήμιο είναι κλειστό για τις διακοπές του Πάσχα.

Οι φίλοι τους όμως επιμένουν ότι οι δυο τους, συνεχίζουν να κρατούν επαφή: "Δεν μπορούν να κρατηθούν για πολύ ο ένας μακριά από τον άλλον".

Ο εκπρόσωπος του παλατιού δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας.