Η Μαντόνα χώρισε, ενόψει της νέας υιοθεσίας.

27.03.2009
Παρότι ο μπαμπάς του βραζιλιάνου Ιησού Λους (Jesus Luz) δηλώνει περήφανος που ο γιος του έχει δεσμό με την Μαντόνα (Madonna), εκείνη διατυμπανίζει ότι χώρισαν και μάλιστα είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Παρότι ο μπαμπάς του βραζιλιάνου Ιησού Λους (Jesus Luz) δηλώνει περήφανος που ο γιος του έχει δεσμό με την Μαντόνα (Madonna), εκείνη διατυμπανίζει ότι χώρισαν και μάλιστα είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Η 50χρονη τραγουδίστρια, που ετοιμάζεται να πετάξει το Σαββατοκύριακο στην Αφρική για να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τους Μαλάουϊ, μπήκε στο blogg του μάνατζερ της Γκάι Οσερι (Guy Oseary) και συνομίλησε με θαυμαστές της.

Ενας από αυτούς της έγραψε: "Γεια σου Μαντόνα, γλυκιά μου, χαίρομαι που είσαι και πάλι αδέσμευτη, έχεις κάνει την καλύτερη μουσική όντας ελεύθερη".

"Ναι, αλλά δεν ήμουν τόσο χαρούμενη όσο τώρα", του απάντησε η Μαντόνα. Η 50χρονη "βασίλισσα της ποπ", αποφάσισε να χωρίσει το 22χρονο μοντέλο, όταν οι υπεύθυνοι της νέας υιοθεσίας που εδώ και καιρό έχει στα σκαριά, δεν ενέκριναν την σχέση της με ένα άντρα στα μισά της χρόνια!

Έτσι τώρα η Μαντόνα ετοιμάζει βαλίτσες για την Αφρική, όπου θα ταξιδέψει στο Μαλάουι, μαζί με τον 3χρονο γιο της Ντέιβιντ Μπάντα (David Banda) -που υιοθέτησε από την ίδια φυλή το 2007- για γνωρίσει την 4χρονη αδερφούλα του, Μέρσι (Mercy).

H μικρούλα ζούσε τα τελευταία χρόνια σε ορφανοτροφείο, αλλά τώρα έχει δοθεί σε ανθρώπους της διάσημης μαμάς της. Την Δευτέρα, η Μαντόνα αναμένεται να παρουσιαστεί σε δικαστική ακρόαση στο Λίλονγκ (Lilongwe) για την επικύρωση της υιοθεσίας, αφού τα χαρτιά είναι ήδη έτοιμα.

Αν ο δικαστής αρνηθεί να δώσει την τελική συγκατάθεση του, θα φέρει σε δύσκολη θέση την σταρ, αφού το κοριτσάκι βρίσκεται ήδη υπό την προστασία της.

Από τότε που έγινε γνωστό το διαζύγιο της Μαντόνα από τον Γκάι Ρίτσι (Guy Rithie ), τον περασμένο Νόεμβριο, ο υπεύθυνος του κέντρου υοθεσιών των Μαλάουϊ δήλωσε αντίθετος στην έγκριση μιας δεύτερη υιοθεσίας:

"Δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα παιδί να πάει σε μια διαλυμένη οικογένεια. Η Μαντόνα θα πρέπει να το ξεχάσει". Αλλά και η οικογένεια της μικρούλας από την αρχή είχε εκφράσει την αντίθεση της:

"Δεν θα παραδοθούμε. Δεν θα την αφήσουμε να αλλάξει τη ζωή ενός ακόμη παιδιού των Μαλάουϊ. Δεν θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή, θέλουμε μια κανονική ζωή", είχε δηλώσει ο θείος της 4χρονης, τον περασμένο Αυγουστο.

Η Μέρσι μπήκε σε ορφανοτροφείο όταν η 18χρονη μητέρα της πέθανε πέντε μέρες μετά την γέννα. Ο πατέρα της σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν ένας μαθητής, αλλά δεν είναι σίγουρο αν ζει.

Η επιθυμία της Μαντόνα να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί, ήταν ένας από τους λόγους διαφωνίας και καυγάδων με τον πρώην άντρα της. Αυτό επιβεβαιώθηκε μετά το διαζύγιο τους.

Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά, η "Βασίλισσα της ποπ" τώρα, πρέπει να βρει και νέα νταντά για τα μικρά, αφού απέλυσε την προηγούμενη όταν ανακάλυψε ότι εκείνη ήθελε να φύγει.

"Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Αναστατώθηκα. Δεν το περίμενα, αφού ήξερα ότι σύντομα θα έρθει στο σπίτι και νέο παιδάκι", δήλωσε η Άντζελα η γκουβερνάντα των παιδιών της σταρ.

Αφορμή της απόλυσης -σύμφωνα με τις φήμες- είναι τα παράπονα που είχε εκφράσει η νταντά για το βαρύ πρόγραμμα της, ενώ σκεπτόταν να εγκαταλείψει την διάσημη αφεντικίνα της.

Πριν λοιπόν δηλώσει παραίτηση την πρόλαβε η Μαντόνα: "Θύμωσε τόσο πολύ με την 'προδοσία' που της ετοίμαζε η έμπιστη νταντά, που της είπε να φύγει αμέσως", αποκάλυψε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας.