Η Μαντόνα απολογούμενη

01.04.2009
Η Μαντόνα περνά στην αντεπίθεση και προσπαθεί να αντικρούσει όσους σχολιάζουν αρνητικά , την επιθυμία της να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί από τους Μαλάουι

Προσπαθώντας να αντικρούσει όσους σχολιάζουν αρνητικά την επιθυμία της να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί από τους Μαλάουι, η Μαντόνα περνά στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκπροσώπου της, η 50χρονη σταρ "δεν εκμεταλλεύτηκε την φήμη της και ακολούθησε πιστά τις νόμιμες διαδικασίες που ισχύουν στην Ν. Αφρική".

Η ανακοίνωση κυκλοφόρησε αμέσως μετά τις φωτογραφίες της Μαντόνα, που την δείχνουν να κάνει βόλτα στο χωριό μαζί με την 4χρονη Μέρσι (Mercy) που ετοιμάζεται να υιοθετήσει.

Απ΄ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, η μικρούλα έχει ήδη ενταχθεί στην οικογένεια της τραγουδίστριας, αφού κρατάει από το χέρι την μεγαλύτερη αδερφή της Λούρδη(Lourdes), ενώ η "μελλοντική" της μητέρα βρίσκεται λίγα βήματα πίσω, φορώντας μακό μπλουζάκι, σαρόνγκ και καπέλο.

Η Μαντόνα βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της στην Αφρική από την Κυριακή, 29 Μαρτίου. Η "βασίλισσα της ποπ" εμφανίστηκε την Δευτέρα στο δικαστήριο, για να πείσει τους δικαστές ότι είναι "ικανή" να υιοθετήσει την Μέρσι, ενώ η απόφαση αναμένεται την Πάρασκευή.

Η διάσημη τραγουδίστρια που υιοθέτησε τον 3χρονο Ντέιβιντ Μπάντ (David Banda) τον Οκτώβριο του 2006, κατηγορήθηκε ότι ασκεί πιέσεις για επίσπευση των διαδικασιών χρησιμοποιώντας τη φήμη της.

Η εκπρόσωπος της, Λιζ Ρόσενμπεργκ (Liz Rosenberg) είπε χθες βράδυ: "Οι διαδικασίες της υιοθεσίας ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο, όταν η Μαντόνα συνάντησε τη Μέρσι σε μια από τις επισκέψεις της στους Μαλάουι. Η επιθυμία της να την υιοθετήσει είναι από καρδιάς. Δεν παρακάμπτει τους νόμους. Θέλει να προσφέρει αγάπη, φροντίδα και εκπαίδευση σε ένα κοριτσάκι που βρίσκεται στο ορφανοτροφείο από τότε που γεννήθηκε".

Επίσης, τόνισε ότι η Μαντόνα περιμένει με αγωνία την απόφαση του δικαστή, ελπίζοντας ότι όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι την Παρασκευή.

Καταλήγοντας, διευκρίνισε ότι επιθυμία της "βασίλισσας της πόπ" είναι "τα υιοθετημένα παιδιά της να διατηρήσουν την επαφή με τις ρίζες τους. Γι΄ αυτό άλλωστε άφησε τον Ντέιβιντ να συναντηθεί με τον βιολογικό του πατέρα".