H Μαντόνα επιστρέφει στο γυμναστήριο

22.04.2009
Η Μαντόνα πέντε μέρες μετά τον τραυματισμός της στην ιππασία, ξαναγύρισε στην καθημερινή της γυμναστική.

Πέντε μέρες μετά τον τραυματισμό της στην ιππασία, η Μαντόνα (Madonna) ξαναγυρίζει στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Η 50χρονη τραγουδίστρια, αν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά την πτώση της από το άλογο, δεν αντέχει για πολύ μακριά από το γυμναστήριο.

Η προπονήτρια της, Τρέισι Άντερσον (Tracy Anderson) αποκάλυψε ότι η "βασίλισσα της ποπ", θα αρχίσει να γυμνάζεται και πάλι από την Πέμπτη. Όπως δήλωσε στο "UsMagazine.com": "Θα γίνει καλά. Έπεσε στα μαλακά. Την Πέμπτη έχουμε ραντεβού στο γυμναστήριο". Οι δυο τους γυμνάζονται εντατικά επί δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα.

Εντωμεταξύ η αστυνομία που ερευνά το ατύχημα, αρνήθηκε ότι ένας φωτογράφος, ήταν η αιτία για την πτώση της Μαντόνα.

Η εκπρόσωπος της, Λιζ Ρόσενμπεργκ ισχυρίστηκε ότι το άλογο "τρόμαξε όταν ένας παπαράτσι πετάχτηκε ξαφνικά μέσα από ένα θάμνο". Αλλά, στην αναφορά της αστυνομίας δεν υπάρχει τέτοιου είδους καταγγελία.

Ο Χέρμπερτ Τζόνσον αξιωματικός υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος του Σάουθαμπτον (Southampton) είπε στο ΤΜΖ.com: "Δεν υπάρχει πουθενά μαρτυρία για φωτογράφο. Κάπου χάθηκε ο έλεγχος, ίσως εξαιτίας της ταχύτητας. Αν πίστευαν ότι ο λόγος ήταν άλλος θα έγραφαν για "παπαράτσι" στην αναφορά".

Ο φωτογράφος Τόμας Χίντον (Thomas Hinton), δήλωσε ότι τράβηξε φωτογραφίες της τραγουδίστριας πριν και μετά το ατύχημα, αλλά βρίσκονταν πολύ μακριά για να τρομάξει το άλογο: "Απ΄ότι ξέρω ο μόνος φωτογράφος που ήταν παρόν στο ατύχημα ήταν ο Στίβεν Κλάιν (Steven Klein), ο οικοδεσπότης του σπιτιού. Αν κάποιος άλλος φωτογράφος ήταν κρυμμένος κάπου εκεί , σίγουρα ως τώρα θα είχαμε δει τις φωτογραφίες".

Πριν από τέσσερα χρόνια, την ημέρα των 47ων γενεθλίων της, η Μαντόνα είχε σπάσει τρία πλευρά, το χέρι και την κλείδα της, πέφτοντας από το άλογο ενώ έκανε ιππασία στο εξοχικό του άντρα της στην Αγγλία.

Η είδηση για τον νέο τραυματισμό της στην ιππασία, έφτασε στα αυτιά του γείτονα της στο Χάμπτον, Μπίλυ Τζόελ (Billy Joel), που προειδοποίησε την τραγουδίστρια για τους κινδύνους του αθλήματος: "Η Μαντόνα έπεσε από το άλογο; Θα πρέπει να μείνει μακριά από αυτά τα ζώα. Εδώ δεν είμαστε στην "Αγρια Δύση".