Η Κάρλα Μπρούνι βρήκε τον δάσκαλο της!

28.04.2009
Υπήρχαν χαμόγελα και φιλιά στην χθεσινή συνάντηση της Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) με την πριγκίπισσα Λετίσα Letizia της Ισπανίας.

Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και τα φιλιά στην χθεσινή συνάντηση της Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) με την πριγκίπισσα Λετίθια (Letizia) της Ισπανίας ήταν μόνο για τα προσχήματα. Στην πραγματικότητα όμως, η πρώτη κυρία της Γαλλίας έχασε το χρώμα της από την πρώτη στιγμή που συνάντησε την ισπανίδα πριγκίπισσα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αξιόμαχο αντίπαλο σε επίσημη επίσκεψη.

Η Λετίθια εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές επιλογές της καταφέρνοντας να βάλει τα γυαλιά στην κυρία Ζαρκοζί, που μέχρι πρότινος ήταν συνηθισμένη να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε νέα της εμφάνιση.

Στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στο παλάτι "Zarzuela", κοντά στην Μαδρίτη, η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με σατέν γαλάζια τουαλέτα με ουρά στολισμένη με κεντημένα απαστράπτοντα τελειώματα, ενώ ενώ τα μαλλιά της στόλιζε ένα διαμαντένιο διάδημα.

Η Μπρούνι, που ως εκείνη την στιγμή μονοπωλούσε το ενδιαφέρον, γρήγορα επισκιάστηκε, αφού η λιτή μαύρη τουαλέτα με λαιμόκοψη και ανοιχτή πλάτη που διάλεξε για την περίσταση δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την λαμπερή παρουσία της Λετίθια, της οποίας η υπεροχή ήταν φανερή!

Η Ισπανία είχε κερδίσει ήδη στο πρώτο γύρο που παίχτηκε στο πρόγευμα, όπου η 36χρονη Λετίθια κατάφερε να κλέψει την παράσταση με ένα κερασί φόρεμα που τόνιζε την λεπτή σιλουέτα της και ταίριαζε απόλυτα με τις ρόζ σατέν ψηλοτάκουνες γόβες της.

Και εκεί, η 41χρονη Μπρούνι ήρθε δεύτερη, αν και είχε επενδύσει σε ένα ελεκτρίκ φόρεμα Cristian Dior, αξίας 1.500 λιρών και ένα ζευγάρι -υποχρεωτικά- χαμηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin, αξίας 320 λιρών.

Η πριγκίπισσα Λετίθια, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Φίλιππο και αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά, ήταν δημοσιογράφος στη τηλεόραση. Ο ανταγωνισμός της με την κυρία Μπρούνι έχει ξεκινήσει από το 2008, όταν το περιοδικό "Vanity Fair" ανέδειξε την πριγκίπισσα ως την 5η πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο, ενώ η πρώτη κυρία της Γαλλίας προηγούνταν στην 4η θέση της ίδιας κατάταξης. Στην χθεσινή συνάντηση τους όμως, από ότι φαίνεται η Λετίθια πήρε τη ρεβάνς.