"Η Μαντόνα δεν είναι πρότυπο μάνας"!

30.04.2009
Οι ελπίδες της να υιοθετήσει την 3χρονη Μέρσι (Mercy) από το Μαλάουϊ εξατμίζονται, ύστερα από τον πόλεμο που κήρυξε στη Μαντόνα (Madonna) ο πατέρα της μικρής, που διεκδικεί την πλήρη κηδεμονία της.

Οι ελπίδες της να υιοθετήσει την 3χρονη Μέρσι (Mercy) από το Μαλάουϊ εξατμίζονται, ύστερα από τον πόλεμο που κήρυξε στη Μαντόνα (Madonna) ο πατέρα της μικρής, που διεκδικεί την πλήρη κηδεμονία της.

Αν και το ανώτατο δικαστήριο θα εξετάσει την έφεση της 51χρονης σταρ στις 4 Μαϊου, ο 24χρονος Τζέιμς Καμπένα (James Kambewa) βάζει φρένο στα σχέδια της, αφού δεν θέλει να δώσει την κόρη του σε μια γυναίκα που προκαλεί σκάνδαλα.

Ο βιολογικός πατέρας της Μέρσι, την οποία δεν έχει συναντήσει ποτέ, αφού εγκατέλειψε την μητέρα της όσο εκείνη ήταν έγκυος, έγραψε ένα γράμμα προς το δικαστήριο με το οποίο ζητάει τη ληψη μόνιμων ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Ο Καμπένα, που βγάζει 23 λίρες το μήνα δουλεύοντας ως υπάλληλος ασφαλείας, επιμένει ότι μπορεί να προσφέρει στην κόρη του ένα καλό σπίτι: "Είναι κόρη μου, αίμα μου, δεν είναι ορφανή. Μπορεί να έχει χάσει την μητέρα της, αλλά εγώ είμαι ακόμη ζωντανός. Η Μαντόνα μπορεί να έχει εκατομμύρια δολάρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλή μητέρα Η πατρική αγάπη είναι πιο δυνατή από τα χρήματα".

Συνεχίζοντας τονίζει ότι η "βασίλισσα της ποπ" δεν αποτελεί πρότυπο μητέρας: "Την έχω δει να ερμηνεύει τα τραγούδια της. Πώς μπορεί μια γυναίκα 50 χρονών να χορεύει σχεδόν γυμνή πάνω στην σκηνή; Δεν θα ήθελα η κόρη μου να μεγαλώσει, έχοντας τέτοια πρότυπα. Οι γυναίκες στο Μαλάουι σέβονται τον εαυτό τους. Δεν κυκλοφορούν γυμνές δημοσίως.

Ο πατέρας της Μέρσι αναφέρθηκε και στους άντρες με τους οποίους συνδέθηκε η Μαντόνα μετά το διαζύγιο της: "Έμαθα ότι μετά τον χωρισμό της επιλέγει άντρες πολύ νεότερους από τον πρώην άντρα της. Είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να συνδέεται με άντρες που θα μπορούσαν να είναι γιοί της; Δεν θέλω η Μέρσι μου να ζει αυτά τα σκάνδαλα".

Η συνέχεια της κόντρας θα δοθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει για το μέλλον της μικρής, η οποία προς παρόν βρίσκεται στο ορφανοτροφείο ζητώντας την μαμά της.