Η Λίζ Χάρλεϊ δίνει σέξι συμβουλές

08.05.2009
Γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την ερωτική ζωή της έφερε στο φως η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurle) σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Tatler".

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την ερωτική ζωή της έφερε στο φως η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurle) σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Tatler". Το μοντέλο και ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τα σέξι μυστικά, που κρατούν ζωντανό το πάθος στο γάμο της με τον Ινδό εκατομμυριούχο, Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar).

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η 42χρονη Χάρλεϊ, "ανάβει" όταν βρίσκεται μπροστά στο τζάκι του εξοχικού που διαθέτει στο Γκλουσεστερσάιρ (Gloucestershire) στην νότιοδυτική Αγγλία, αξίας 2,7 εκατομμυρίων λιρών.

Όπως είπε στο περιοδικό: "Την επόμενη φορά που θα πάτε σε κάποιο εξοχικό, προσέξτε αν υπάρχουν ζεστά μαλακά χαλάκια μπροστά από το τζάκι. Δεν χωράει καμιά αμφιβολία γιατί τα έχουν εκεί. Μπορώ να ομολογήσω οτι σε κάθε τζάκι στο σπίτι μας, έχω βάλει από δύο χαλιά από γούνα προβάτου. Είναι ότι πρέπει"...

Η πρώην αγαπημένη του Χιου Γκραντ (Huch Grant) θεωρεί την εξοχή πιο ερωτική από την πόλη: "Είναι αλήθεια ότι στην εξοχή οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και η επιθυμία για σεξ γίνεται πιο έντονη. Νοιώθω πιο σέξι όταν βρίσκομαι μακριά από την πόλη".

"Όταν 'κλείνω τα μάτια και σκέπτομαι την Αγγλία' δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο στο Νάιτσμπριτζ (Knightsbridge)", συνεχίζει αναφερόμενη κοροϊδευτικά στις συμβουλές περί σεξ της βασίλισσας Βικτορίας προς τις νεόνυμφες: "Τον φαντάζομαι ξαπλωμένο νωχελικά μπροστά σε ένα αναμένο τζάκι στην εξοχή. Τότε όλες μου οι αισθήσεις βρίσκονται στο κόκκινο.

Η ζωή στο Λονδίνο είναι γεμάτη άγχος και ανταγωνισμό. Αντίθετα, η ζωή στην εξοχή για μένα σημαίνει δαντελένια εσώρουχα και σαμπάνια".

Η Χάρλεϊ αγόρασε την φάρμα το 2003 και τη μοιράζεται με τον Αρούν, τον 7χρονο γιο της Ντάμιαν από προηγούμενη σχέση, τέσσερις σκύλους, δύο γάτες, τρεις χήνες, οκτώ κότες, 49 αγελάδες, 63 πρόβατα και 82 γουρούνια!