Μέγκαν Φοξ: η βασίλισσα της κοτσάνας!

23.06.2009
Παρά τη θεϊκή της εμφάνιση στην πρεμιέρα των "Transformers: Revenge of the Fallen" στο Λος Άντζελες, η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) κατάφερε για ακόμη μια φορά να θαμπώσει τους θαυμαστές της με τις καινούργιες κοτσάνες που ξεστόμισε με τη χαρακτηριστική της αφέλεια.

Παρά τη θεϊκή της εμφάνιση στην πρεμιέρα των "Transformers: Revenge of the Fallen" στο Λος Άντζελες, η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) κατάφερε για ακόμη μια φορά να θαμπώσει τους θαυμαστές της με τις καινούργιες κοτσάνες που ξεστόμισε με τη χαρακτηριστική της αφέλεια.
Η 23χρονη Αμερικανίδα που κλέβει τις εντυπώσεις καθώς ταξιδεύει σε όλη την υφήλιο για την προβολή της καινούργιας της ταινίας, ξεπέρασε τον εαυτό της σχολιάζοντας το τατουάζ της με το όνομα "Μπράιαν", που είχε κάνει όσο τα είχε ακόμα με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green): "Δεν θα το είχα μετανοιώσει, αν δεν είμασταν μαζί. Μπορώ πάντα να δώσω το όνομα Μπράιαν στο παιδί μου. Υπάρχουν λύσεις"...
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Mail", που ενέτρεξε στα σχετικά αρχεία της των τελευταίων δύο ετών, η Φοξ μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί σαν η "βασίλισσα της κοτσάνας".
Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αμερικανικό "Entertainement Weekly", η Μέγκαν ρωτήθηκε για την ψυχική της υγεία: "Νομίζω ότι είμαι τόσο ψυχωτική και τόσο ψυχικά άρρωστη που αν βασιζόμουν σ' αυτό θα μπορούσα να μεγαλουργήσω".
"Είμαι σίγουρη ότι είμαι σωσίας του Άλαν Άλντα (Alan Alda). Είμαι τραβεστί. Είμαι άντρας", είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα σε σχέση με την προσωπική της αντίληψη για την εμφάνισή της, χωρίς να προβληματίζεται από το γεγονός ότι και φέτος αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως η "πιο σέξι γυναίκα του κόσμου" από το αντρικό περιοδικό FHM. Βέβαια, σε ανύποπτη στιγμή είχε παραδεχτεί: "Ε, ναι, σαφώς δεν είμαι άσχημη", ενώ όπως είχε πει στο περιοδικό Esquire, πιστεύει ότι της έχουν κολλήσει τη ρετσινιά της χαζής από ζήλια. "Δεν θέλω να γίνω σαν τη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansoson). Δεν έχω τίποτα εναντίον της, αλλά δεν θέλω να τρέχω στα τοκ σόου και να ξεφουρνίζω κάθε κουλτουριάρικη λέξη που ξέρω για να αποδείξω ότι ξέρω να μιλάω, ότι είμαι έξυπνη και ότι πρέπει να με παίρνουν στα σοβαρά".
Ανάμεσα στο πλήθος από τα αντιφατικά σχόλια της, ξεχωρίζει κι εκείνο για την νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης, στο βρετανικό GQ: "Ελπίζω να τη νομιμοποιήσουν και όταν το κάνουν θα είμαι η πρώτη στη σειρά για να αγοράσω το πακέτο με τη δόση μου. Ο κόσμος τη βλέπει σαν κάτι αλήτικο, τρελό και άρρωστο, αλλά δεν είναι. Ελπίζω να τη νομιμοποιήσουν".
Αξέχαστη είναι και η θέση της για το σεξ. "Απολαμβάνω πραγματικά το σεξ κι αυτό είναι παρεξηγήσιμο από κάποιους. Οι γυναίκες είναι οι πρώτες που θα χαρακτηρίσουν τις άλλες 'τσούλες', κι αυτό είναι θλιβερό", δήλωσε πέρυσι στο FHM: "Δεν έχω γνωρίσει άντρες που να λένε ότι είσαι πόρνη επειδή σ' αρέσει το σεξ. Κι αυτό γιατί εύχονται να έκαναν περισσότερο σεξ με τις γυναίκες ή με τις κοπέλες τους".
Στο τεύχος Ιουνίου του Elle συμπληρώνει σχετικά: "Έχω τόση αυτοπεποίθηση στον σεξουαλικό τομέα που ξεχειλίζει απ' τους πόρους μου. Απλά υπάρχει. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσω γι' αυτό".
Ενώ, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε υποτίθεται για την προώθηση της πρώτης ταινίας των "Transformers", έλεγε: "Τα πήγα χάλια. Είναι η πρώτη μου αληθινή ταινία, αλλά φαίνομαι είμαι ψεύτικη και αφύσικη". Επίσης, δεν παρέλειψε να θάψει και τον σκηνοθέτη: "Εκτός κι αν είσαι βετεράνος ηθοποιός, η συνεργασία με τον Μάικλ Μπέι (Michael Bay) δεν μπορεί να σημαδέψει την υποκριτική σου".
Συζητώντας το ενδεχόμενο μιας τρίτης συνέχειας των "Trasformers", λέει: "Δεν μπορώ να φτύσω αυτή τη ταινία, γιατί μου έφτιαξε την καριέρα και μου άνοιξε τόσες πόρτες. Αλλά δεν μ' αρέσει να κοροϊδεύω και τον κόσμο. Κι ο κόσμος ξέρει ότι αυτή τη ταινία δεν έχει σχέση με την τέχνη του ηθοποιού".
Για να υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη βιομηχανία του θεάματος, είχε πει στο GQ: "Αν το σκεφτείς οι ηθοποιοί είναι κάτι σαν πόρνες. Πληρωνόμαστε για να γοητέψουμε τους άλλους, ενώ ο κόσμος μας βλέπει φιλιόμαστε και να κάνουμε πράγματα που κανείς δεν θα έκανε με κάποιον που δεν είναι ο σύντροφός του. Είναι πράγματι πολύ χοντρό".
Βέβαια την κορυφαία ατάκα για τον εαυτό της την είχε πει πριν δύο χρόνια μιλώντας για τις συνθήκες υγιεινής της: "Είμαι φρικτή συγκάτοικος. Δεν καθαρίζω και τα ρούχα μου βρίσκονται εκεί που έβγαλα κάθε φορά. Ξεχνάω να τραβήξω το καζανάκι. Οι φίλοι μου, μου λένε συχνά, 'Μέγκαν, έκανες μια τεράστια κουράδα στην τουαλέτα μου και δεν τράβηξες το καζανάκι".