Η μαγική ζωή της Μέρσι

23.06.2009
Με το που πάτησε το πόδι της στη Βρετανία, η ζωή της 4χρονης Μέρσι (Mercy) μεταμορφώθηκε στη στιγμή, χάρη στο μαγικό ραβδί της μαμάς Μαντόνα (Madonna) που θέλει να προλάβει και να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της καινούργιας της κόρης.
Με το που πάτησε το πόδι της στη Βρετανία, η ζωή της 4χρονης Μέρσι (Mercy) μεταμορφώθηκε στη στιγμή, χάρη στο μαγικό ραβδί της μαμάς Μαντόνα (Madonna) που θέλει να προλάβει και να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της καινούργιας της κόρης. Τώρα το τυχερό κοριτσάκι από το Μαλάουι ετοιμάζεται για τις πρώτες διακοπές του.
Πρώτος της σταθμός θα είναι το Τείχος των Δακρύων, που θα επισκεφτεί μαζί με τη σταρ μητέρα της και τον αδελφό της, Ντέιβιντ Μπάντα (David Banda). Το ταξίδι αυτό θα είναι ένα είδος προσκυνήματος για τα παιδιά της 50χρονης τραγουδίστριας, που θέλει να μυήσει τα παιδιά της στην αίρεση της Καμπάλα, την οποία έχει ασπασθεί εδώ και 10 χρόνια.
Το θρησκευτικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της περιοδείας της Μαντόνα, "Sticky and Sweet" στο Τελ Αβίβ, σε τρεις μήνες. Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός της, "η Μαντόνα θέλει να δώσει χρόνο στην Μέρσι για να προσαρμοστεί στο καινούργιο της σπίτι. Μέχρι τον Σεπτέμβριο πιστεύει ότι η μικρή θα είναι έτοιμη να ταξιδέψει, χωρίς να αναστατωθεί ιδιαίτερα. Το Τείχος των Δακρύων είναι ένα ιερό μέρος για όσους ασπάζονται την εβραϊκή πίστη και θέλει τα παιδιά της να το έχουν δει από κοντά".
Εντωμεταξύ, η Μαντόνα έχει στείλει τα δύο αγόρια, Ντέιβιντ και Ρόκο (Rocco) στον πατέρα τους, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) για μια εβδομάδα, γιατί ήθελε να απολαύσει τις πρώτες της στιγμές στο σπίτι με τη Μέρσι χωρίς να τη ζαλίζουν.
Μάλιστα, όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντός της, ιδιαίτερα ο Ντέιβιντ ήθελε να βρίσκεται συνέχεια με την καινούργια του αδελφούλα και όλη την ώρα έτρεχε ασυγκράτητος, πάνω-κάτω σε όλο το σπίτι, φωνάζοντας: "Θέλω την αδελφή μου!", ενώ συνέχεια την αγκάλιαζε και τη φιλούσε.
Μετά από αυτό, η Μαντόνα κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερα να μείνει για λίγο μόνη της με τη μικρή, ώστε να έχουν την ευκαιρία να δεθούν περισσότερο οι δυο τους. Έτσι τώρα φροντίζει να μένει συνέχεια κοντά στη Μέρσι, τραγουδώντας της και διαβάζοντάς της παραμύθια, προκειμένου να την κάνει να μάθει και πιο γρήγορα τα αγγλικά.
Παρότι το κοριτσάκι δεν μιλάει ακόμα τη γλώσσα, κατάφερει να συγκινήσει μέχρι δακρύων τη μαμά της, όταν στην πρώτη τους συνάντηση τη χαιρέτησε στη γλώσσα της: "Μόνι, μόνι μαμά" (που σημαίνει "γεια σου μαμά").
"Η Μαντόνα περίμενε για χρόνια αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρει ότι δεν πρέπει να αναστατώσει τη Μέρσι με έντονα ερεθίσματα και πολλές δραστηριότητες", είπε ένας φίλος της οικογένειας: "Άλλωστε έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση όταν έφερε τον Ντέιβιντ από το Μαλάουι και καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι για το παιδί".
"Για τον ίδιο λόγο η μεθοδική "βασίλισσα της ποπ", αποφάσισε να μην παραλάβει η ίδια τη Μέρσι από την Αφρική και να την πάει κατευθείαν στη Νέα Υόρκη, αλλά να την περιμένει στο Λονδίνο, όπου το ταξίδι ήταν μικρότερο και θα εγκλιματιστεί καλύτερα, όπως την συμβούλεψαν οι ειδικοί", συμπλήρωσε ο φίλος της οικογένειας.