Γείτονες εναντίον Μαντόνα -Μέρος Β'

20.07.2010
Σε μπελάδες έβαλε το... προσωπικό τη βασίλισσα της ποπ, επιβεβαιώνοντας το γνωστό "Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια"! Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά τα ποντίκια έκαναν πολύ θόρυβο και οι διπλανοί γκρίνιαξαν πολύ.


Σε μπελάδες έβαλε το... προσωπικό τη βασίλισσα της ποπ, επιβεβαιώνοντας το γνωστό "Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια"! Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά τα ποντίκια έκαναν πολύ θόρυβο και οι διπλανοί γκρίνιαξαν πολύ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παραπονιούνται οι γείτονες της Μαντόνα (Madonna) για υπερβολικό θόρυβο από το σπίτι της. Μόνο που τώρα, δεν έφταιγε αυτή...

Τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου, η διάσημη σταρ έλειπε σε ταξίδι και, όπως φαίνεται, μερικοί από τους ανθρώπους που εργάζονται για εκείνοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να κάνουν ένα πάρτι στο σπίτι της στο Μεριλμπόουν το απόγευμα της 27ης Ιουνίου. Έκαναν όμως τόση φασαρία που ζητήθηκε η παρέμβαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Γουεστμίνστερ.

Οι υπεύθυνοι που έφτασαν στο σπίτι αμέσως μετά την κλήση, υποστήριξαν ότι η μουσική και τα τραγούδια που ακούγονταν ήταν τόσο δυνατά που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως "διατάραξη της κοινής ησυχίας".

Έκαναν μια σύσταση, γραπτή μάλιστα, και αμέσως μετά η μουσική σταμάτησε. Η σύσταση απευθύνονταν στην ίδια τη Μαντόνα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια το κτιρίου, παρόλο που δεν ήταν παρούσα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έτσι, με αυτό τον τρόπο, η Ματζ, η οποία δεν βρίσκεται στη Βρετανία αυτό τον καιρό, έμαθε ότι κινδυνεύει να αντιμετωπίσει πρόστιμο της τάξης των 5.000 λιρών (σχεδόν €6.000) σε περίπτωση που αναφερθεί παρόμοιο γεγονός.

Πάντως, με δεδομένο ότι η ίδια δεν περνά και πολύ καιρό στη Βρετανία από τότε που χώρισε από τον σκηνοθέτη πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) το 2008, ύστερα από επτά χρόνια γάμου, η Μαντόνα θα πρέπει να "τραβήξει τα λουριά" στο προσωπικό της, για να μην βρεθεί σε άλλα πιο σοβαρά μπλεξίματα.

Προς το παρόν, η διάσημη τραγουδίστρια ασχολείται με διαφορετικά πράγματα, όπως το λανσάρισμα της νέας σειράς νεανικών ρούχων που υπογράφει μαζί με την κόρη της Λούρδη (Lourdes). Η σειρά με τίτλο "Material Girl" θα διατίθεται αποκλειστικά από το πολυκατάστημα "Macy's".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα