Η Μαντόνα πρόδωσε τον "Ιησού";

13.07.2009
Η Μαντόνα( Madonna) μπορεί να είναι ευχαριστημένη που οι σχέσεις της με τον Γκάι Ρίτσι(Guy Rithie)έχουν τελευταία αναθερμανθεί, ο νεαρός φίλος της όμως δεν συμμερίζεται την χαρά της!

Η Μαντόνα ( Madonna) μπορεί να είναι ευχαριστημένη που οι σχέσεις της, με τον Γκάι Ρίτσι (Guy Rithie)τελευταία έχουν αναθερμανθεί, ο νεαρός φίλος της όμως δεν συμμερίζεται την χαρά της!

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος Ιησούς (Jesus) που έχει γίνει σκιά της 50χρονης τραγουδίστριας μετά το διαζύγιο της, δεν θέλει τον πρώην σύζυγό της "μέσα στα πόδια τους". Νοιώθει άβολα όταν εκείνος είναι "παρών".

" Ο Γκάι και η Μαντόνα τα έχουν ξαναβρεί". Αυτό φαίνεται να ισχυρίστηκε άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι: "Οι δυο τους οργάνωσαν ένα πάρτι για τους φίλους, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο σκηνοθέτης μάλιστα πηγαίνει στις συγκεντρώσεις της Καμπάλα μαζί με την Μαντόνα και τα παιδιά, ενώ λατρεύει την πρόσφατα υιοθετημένη κόρη της Μαντόνα, Μέρσι ( Mercy)".

Ο Γκάι είχε στηρίξει δημόσια την πρώην γυναίκα του στο θέμα της υιοθεσίας, αποκαλώντας την Μαντόνα "πρότυπο μάνας" και εκείνη το εκτίμησε.

O "Ιησούς" όμως νοιώθει παρείσακτος στις οικογενειακές συγκεντρώσεις, και από την άλλη πιστεύει ότι είναι υποκριτικό η Μαντόνα να του έχει απαγορεύσει να μην μιλάει στις πρώην φίλες του.

Η Μαντόνα γνώρισε το μοντέλο όταν φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό "W" , σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από τότε η καριέρα του μοντέλου εκτοξεύθηκε, το ίδιο και το κασέ του. Μετά την υιοθεσία της μικρής Μέρσι από το Μαλάουι ,βλέπει το κλίμα να έχει αντιστραφεί. Εχει παύσει το ενδιαφέρον να περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπο του και αυτό τον ανησυχεί.

Φοβάται ότι σε λίγο θα μπει στην λίστα των πρώην της "Βασίλισσας της ποπ".