Ένα εκατομμύριο ευρώ σε ψώνια

24.08.2009
Για άλλη μια φορά, αφού η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός για τις διακοπές της, επισκέφτηκε τη χώρα μας μία από τις ομορφότερες γαλαζοαίματες του πλανήτη, η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα.

Για άλλη μια φορά, αφού η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός για τις διακοπές της, επισκέφτηκε τη χώρα μας μία από τις ομορφότερες γαλαζοαίματες του πλανήτη, η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά επέλεξε πολυτελέστατο συγκρότημα σε παραλία της Ηλείας, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στην Κω. Εκεί «έκλεισε» 4 πανάκριβες σουίτες για την οικογένειά της στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο αλλά και 10 από τα πιο ακριβά δωμάτια για την προσωπική της φρουρά.

Και μπορεί η πριγκίπισσα να είναι γνωστή για την πλούσια φιλανθρωπική δράση της, αλλά στην Κω το θέμα συζήτησης μεταξύ των ντόπιων ήταν το 1 εκατ. ευρώ που φημολογείται ότι ξόδεψε για να αγοράσει ρούχα και χρυσαφικά. Όσο και αν οι κάτοικοί της έχουν συνηθίσει να φιλοξενούν celebrities, έμειναν έκπληκτοι όταν η υψηλή φιλοξενούμενη έκανε βόλτα στα στενά της Χώρας έχοντας αρκετούς bodyguards να την ακολουθούν παντού. Μεγαλύτερη βέβαια ήταν η έκπληξη των επιχειρηματιών, όταν ακούστηκε ότι ξόδεψε ένα τόσο μεγάλο ποσό στην κεντρική αγορά του νησιού.

Άλλωστε, η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα φημίζεται για το κομψό στυλ της καθώς επιλέγει να φοράει μεταξωτά καφτάνια αλλά και ρούχα διάσημων σχεδιαστών της Δύσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ