Το νέο sex symbol

26.08.2009
Είναι το νέο ποπ αστέρι της Αγγλίας και προαλείφεται ως το νέο σεξ σύμβολο στη Βρετανία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Η μικρή κυρία, μόλις 18 Μαϊων, ονομάζεται Pixie Lott και ήρθε σχεδόν από το πουθενά για να κάνει αισθητή την παρουσία της, και όχι μόνο, με τις φωνητικές ικανότητές της

Είναι το νέο ποπ αστέρι της Αγγλίας και προαλείφεται ως το νέο σεξ σύμβολο στη Βρετανία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Η μικρή κυρία, μόλις 18 Μαϊων, ονομάζεται Pixie Lott και ήρθε σχεδόν από το πουθενά για να κάνει αισθητή την παρουσία της, και όχι μόνο, με τις φωνητικές ικανότητές της Όταν την ακούς, δυσκολεύεσαι να σκεφτείς εάν μοιάζει σε κάποια άλλη διάσημη σταρ. Μάλιστα, ήδη την παρομοιάζουν με τινέιτζερ πριγκίπισσα της ποπ μουσικής. Παρά τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα, χαίρεται που μπορεί να διασκεδάζει ελεύθερα τώρα που ενηλικιώθηκε και να κάνει κλάμπιγκ χωρίς να χρειάζεται την ταυτότητα της μεγάλης αδερφής της. Ενθουσιώδης, υπομονετική, εκφραστική, με έντονη προσωπικότητα, επιθυμεί να κρατήσει όλες τις φιλίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα και, αν και δεν περνάει απαρατήρητη, διατηρεί ακόμα το low profile που είχε πριν γίνει ακόμα γνωστή.

Μπορεί να μην ντύνεται προκλητικά ή να μην έχει το θράσος άλλων νεαρών αστεριών, όπως η Lady Gaga, αλλά στόχος της είναι να μπει στη διαδικασία να δίνει τροφή στη δημοσιότητα με ειδήσεις που θα την έχουν πρωταγωνίστρια.

Γεννημένη σταρ
Το πρώτο της κομμάτι, που ήδη γνωρίζει επιτυχία, έχει τίτλο «Mama Do» και, όπως παραδέχεται, της έχει ανοίξει την όρεξη για τις κορυφές των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών.

«Από την εποχή που ήμουν στο σχολείο ήθελα να μπω στη διαδικασία να ηχογραφήσω μουσική και να την παρουσιάσω live. Οι συμμαθητές μου με παρότρυναν να μπω στη δισκογραφία και ομολογώ ότι δεν το μετανιώνω ούτε μια στιγμή», εξομολογείται.

Της αρέσει, όπως έχει δηλώσει, το στυλ της Γκουέν Στεφάνι και της Ριάνα, αλλά δεν λέει «όχι» και στον τρόπο έκφρασης της Αλίσια Κις, ενώ στη σκηνή θέλει να κινείται όπως η Μαράια Κάρεϊ και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Δεν ξέρω αν θα γίνω sex symbol, αλλά μου αρέσει η ιδέα κάποια παιδιά να με προσέχουν και να διακρίνουν πάνω μου θετικά στοιχεία», έχει αποκαλύψει με αφοπλιστικό στυλ, δείχνοντας πως θα απασχολήσει τη διεθνή μουσική σκηνή τα επόμενα χρόνια.