Μια βασίλισσα στη Μύκονο

04.09.2009
Grande finale για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου έκανε στα στενά σοκάκια της Ψαρρούς η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Όχι μόνο επειδή είναι κούκλα και πολύ απλή στη συμπεριφορά της, αλλά και γιατί η υπερπολυτελής θαλαμηγός της, που άραξε για μερικές ώρες στο νησί, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Grande finale για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου έκανε στα στενά σοκάκια της Ψαρρούς η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Όχι μόνο επειδή είναι κούκλα και πολύ απλή στη συμπεριφορά της, αλλά και γιατί η υπερπολυτελής θαλαμηγός της, που άραξε για μερικές ώρες στο νησί, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα! Οι συζητήσεις φούντωσαν μόλις αγκυροβόλησε ανοιχτά του νησιού η θαλαμηγός και όλοι μιλούσαν για πιθανή άφιξη κάποιου Άραβα κροίσου. Οι απορίες λύθηκαν με το που εμφανίστηκε η πανέμορφη βασίλισσα Ράνια και έκανε βόλτες στην παραλία. Παρόλο που δεν είχε στρατιά σωματοφυλάκων, αλλά μόλις δύο bodyguards που την ακολουθούσαν διακριτικά, οι λουόμενοι τα έχασαν όταν είδαν μπροστά τους την «πιο ωραία πρώτη κυρία της Ανατολής» και «μία από τις εκατό ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο».

Πολύ απλή και πανέμορφη μέσα στο σικάτο ριγέ απρόμαυρο φόρεμά της, η σύζυγος του βασιλιά Αμπντουλάχ Β΄ της Ιορδανίας επιχείρησε να περάσει απαρατήρητη, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι περισσότεροι την αναγνώρισαν. Μαζί της ήταν η σικάτη μητέρα της και άλλοι δικοί της άνθρωποι, όχι όμως ο βασιλιάς και τα τέσσερα παιδιά τους, που, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίμησαν να παραμείνουν στη θαλαμηγό.

Η βασίλισσα Ράνια επισκέφτηκε γνωστό hot spot στέκι της παραλίας για φαγητό, αλλά και την πιο ακριβή μπουτίκ του νησιού, από την οποία ψωνίζουν όλες οι διασημότητες που περνάνε από τη Μύκονο. Μάλιστα, όπως συζητούσαν οι κάτοικοι του νησιού, πολλά μοντελάκια τράβηξαν την προσοχή της και η παραγγελία που έδωσε λέγεται ότι «μεταφράζεται» σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, όλοι όσοι την είδαν έχουν να το λένε για την ομορφιά και την ευγένειά της. Μάλιστα, κάποιοι θέλησαν να τη χαιρετήσουν κι εκείνη ανταποκρίθηκε με την απλότητα... κοινής θνητής, ενώ δεν έδειξε καμιά δυσαρέσκεια όταν κάθισε για λίγο σε ένα πεζούλι για να ξεκουραστεί και κάποιοι έσπευσαν να τη φωτογραφίσουν.