Η Μαντόνα έσπασε το ρεκόρ της!

03.09.2009
Το προσωπικό της ρεκόρ έσπασε η Μαντόνα με την καλοκαιρινή Ευρωπαϊκή περιοδεία της "Sticky&Sweet".

Το προσωπικό της ρεκόρ έσπασε η Μαντόνα με την Παγκόσμια περιοδεία της "Sticky&Sweet".

H 51χρονη " βασίλισσα της ποπ", έβγαλε 408 εκατομμύρια δολάρια, από τις 85 παραστάσεις που έδωσε μπροστά σε 3.5 εκατομμύρια θαυμαστές της συνολικά.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η ίδια από το 2006 με τις συναυλίες του "Confession" που είχαν έσοδα 194 εκατομμύρια δολάρια. Τότε όμως είχε κάνει στάση σε 60 πόλεις και ο συγκεντρωτικός αριθμός του κοινού που την απόλαυσε ζωντανά έφτασε μόλις το 1,2 εκατομμύρια.

"Φέτος ο αριθμός των παραστάσεων ήταν μεγαλύτερος, το ίδιο και η χωρητικότητα των σταδίων που επιλέχθηκαν", τόνισε ο εκπρόσωπος της παραγωγής.

Ανάμεσα στα μουσικά συγκροτήματα το παγκόσμιο ρεκόρ κατέχουν οι "Rolling Stone", από τις 144 συναυλίες που έδωσαν το διάστημα 2005-2007 συγκέντρωσαν 558 εκατομμύρια δολάρια και οι θεατές ξεπέρασαν τα 4,7 εκατομμύρια δολάρια.

Η αυλαία της επιτυχημένης "Sticky and Sweet" περιοδείας έπεσε χθες, 2 Σεπτεμβρίου, στο Ισραήλ. Η Μαντόνα είχε τόσα κέφια, που έβγαλε ακόμη και τα παιδιά της στην σκηνή.

Η 13χρονη Λούρδη (Lourdes) που είναι πιστό αντίγραφο της μαμάς της, χόρεψε την γνωστή επιτυχία " Give it to me", και στην συνέχεια τραγούδησε μαζί της στο πιάνο. Την δόξα της αδερφή του ζήλεψε και ο 9χρονος Ρόκο(Rocco) -ο γιος της τραγουδίστριας με τον Γκάι Ρίτσι- που δεν έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην σκηνή επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες.

Η Μαντόνα κρατούσε πάντα τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει πια για την Λούρδη, την οποία φαίνεται να έχει αποφασίσει να χρίσει διάδοχο της. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που στο καινούργιο της βίντεο κλιπ "Celebration", η Λούρδη εμφανίζεται φορώντας πέπλο και είναι μακιγιαρισμένη με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει την "Like A Virgin" εκδοχή της μαμάς της.

Βέβαια δεν λείπουν οι πικρόχολοι που κατηγορούν τη Μαντόνα, γιατί χρησιμοποιεί την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της για να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ, που κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου.