Ο πρίγκιπας Χάρι γύρισε στην Τσέλσι!

07.09.2009
Στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης του Τσέλσι Ντέιβι(Chelsy Davy) γύρισε ο πρίγκιπάς Χάρι (Harry) οκτώ μήνες μετά τον χωρισμό τους.

Στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης του, Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) γύρισε ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) οκτώ μήνες μετά τον χωρισμό τους. Εδώ που τα λέμε δεν είναι εύκολο να διαγράψεις πέντε χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail , το ζευγάρι είχε αρκετές συναντήσεις στο σπίτι του πρίγκιπα στο Λονδίνο, αλλά και στην περιοχή που ακολουθεί την στρατιωτική του εκπαίδευση ως πιλότος αεροπλάνων, ενώ ποτέ δεν σταμάτησαν να διατηρούν τηλεφωνική επαφή.

"Αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο δεσμό τους, διατηρώντας χαμηλό προφίλ", αποκάλυψε πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον: "Συμφώνησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον μέχρι να κατασταλάξουν για το μέλλον τους".

Έτσι από εδώ και πέρα, κομμένες οι νυχτερινές έξοδοι στα κοσμικά κλαμπ, με την ακολουθία των παπαράτσι, αφού οι δυο τους θα προτιμούν τα μυστικά ραντεβού σε απομονωμένα μέρη μέχρι να τα ξαναβρούν!

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο πρίγκιπας Χάρι είχε ένα εφήμερο ειδύλλιο με την παρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ (Caroline Flack), οι φίλοι τους όμως επιμένουν:

"Ο Χάρι μπορεί να είχε κάποια περιστασιακά φλερτ, αλλά τίποτα το σοβαρό. Είναι ακόμη ερωτευμένος με την Τσέλσι. Πρέπει όμως και οι δύο να προσπαθήσουν πολύ αν θέλουν να είναι και πάλι μαζί".

Ο Χάρι φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν, τον περασμένο Ιανουάριο, η Τσέλσι άλλαξε το προφίλ της στο Facebook κι από "δεσμευμένη" δήλωσε και πάλι "ελευθερη".

Προτεραιότητα στην ζωή της νεαρής βρετανίδας, που έχει γεννηθεί στην Ζιμπάμπουε, είναι η δουλειά της ως δικηγόρος σε μεγάλη εταιρεία", υποστήριξε μια φίλη της: "Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τον πρίγκιπα. Χρειάζεται όμως εκείνος να της αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωση του, για να τον πάρει στα σοβαρά"!