Ο πριγκιπικός γάμος της Ούμα Θέρμαν

07.09.2009
Πριγκιπικό γάμο σχεδιάζει η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) με τον πολυεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό Arpad Busson(΄Αρπαντ Μπούσον).

Πριγκιπικό γάμο σχεδιάζει η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) με τον πολυεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της, Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson).

Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί του χρόνου τον Ιούνιο και ήδη έχουν κλείσει το παλάτι του Κένσινγκτον (Kensington) -το πρώην σπίτι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα (Diana)- για το γάμο τους.

"Η Ούμα θέλει να παντρευτεί σαν πριγκίπισσα", αποκάλυψε φίλος της στην εφημερίδα Daily Mail: "Το αριστερό της χέρι στολίζει ήδη ένα μονόπετρο διαμάντι 8 καρατίων και τώρα ονειρεύεται ένα παραμυθένιο γάμο σε παλάτι".

Φυσικά, ο αγαπημένος της έτρεξε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της, νοικιάζοντας έναντι μεγάλου ποσού, μια από τις αίθουσες του βρετανικού ανακτόρου.

Στην λίστα των καλεσμένων αναμένεται συμπεριληφθούν οι διάσημοι φίλοι τους: Σερ Έλτον Τζων (sir Elton John), ο τραγουδιστής Στινγκ (Sting), το μοντέλο Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) και η ηθοποιός Λιζ Χάρλει (Liz Hurley).

Η 39χρονη Ούμα γνωρίστηκε με τον 46χρονο πλούσιο γόη το 2007, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Αντρέ Μπαλάζ (Andre Balaz). Η ηθοποιός έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους, με τους ηθοποιούς Γκάρι Όλντμαν (Gary Oldman) και ΄Ιθαν Χοκ (Ethan Hawke) με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, την 10χρονη Μάγια και τον 7χρονο Λέβον Ρόαν.

Ο Χοκ, βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα πρωταγωνιστώντας στην Επίδαυρο και φωτογραφήθηκε με τη νέα του σύζυγο, που υπήρξε η γκουβερνάντα των παιδιών του και η αιτία του διαζυγίου από την Ούμα Θέρμαν.

Πατέρας δύο γιών είναι και ο ΄Αρπαντ (Arpad) από την 10χρονη σχέση του με το μοντέλο Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson), γνωστή και ως "Το Κορμί", με την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά έχει αποκτήσει τον 10χρονο Φλιν ( Flynn) και τον 5χρονο Αουρέλιους (Aurelius).