Η Ελένη άνοιξε την πόρτα στον Ανδρέα

20.08.2010
Μετά την απροθυμία της οικοδέσποινας του «Καφέ» να παρουσιάσει το ριάλιτι «Big Brother» ο επικρατέστερος για να το απογειώσει είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που ξέρει καλά τους όρους του παιχνιδιού!

Νερό στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη θα πίνει απ’ ό,τι φαίνεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς η πρώτη επιλογή των Γερμανών του Alpha «σκόνταψε» στην απροθυμία της δημοφιλούς παρουσιάστριας να εμπλακεί στο χώρο των ριάλιτι παιχνιδιών.

Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», λένε άτομα που ξέρουν, μπορεί μεν να έχει υπογράψει με το κανάλι ότι θα πρέπει να παρουσιάσει και μια βραδινή εκπομπή, αλλά είναι όρος να συμφωνεί και εκείνη με το concept που θα της προτείνει ο σταθμός. Άλλωστε, η Ελένη αποτελεί δυνατό «χαρτί» για τον Alpha και είναι η αγαπημένη των Γερμανών, καθώς είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο, οπότε με τίποτα δεν θα ήθελαν να τη δυσαρεστήσουν. Καθώς, λοιπόν, φέτος τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα στα «πρωινάδικα», με καινούργιες δυνάμεις να μπαίνουν στη μάχη της τηλεθέασης, η δημοφιλής παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον «Καφέ» της και να κάνει τις αλλαγές εκείνες που θεωρεί ότι θα αποφέρουν υψηλότερες τηλεθεάσεις στο κανάλι.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από τους συνεργάτες της, δεν φέρεται διατεθειμένη να αναλάβει δεύτερη εκπομπή τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς και ότι το μόνο που μπορεί να την ενδιαφέρει είναι το «Ι Love my Country», το οποίο δεν έχει σχέση με ριάλιτι, αλλά θα έχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη στο κανάλι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο τυχερός θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος και καλές σχέσεις έχει με τον Alpha, αλλά και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο έχει υπηρετήσει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και ξέρει πολύ καλά. Πάντως, η Ελευθερία Κεφαλά, που είχε αποχωρήσει από τον Alpha για να αναλάβει την αρχισυνταξία του πρωινού στο Mega με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, φαίνεται ότι ξέρει κάτι παραπάνω, καθώς... μετακόμισε πάλι στον Αlpha και ανέλαβε τις προετοιμασίες του «Μεγάλου Αδερφού», που ακούγεται ότι γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Όσο για τον Ανδρέα, φαίνεται ότι η πρόταση μεγάλης εταιρείας παιχνιδιών να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας τους, όπου συνομιλεί με τον Καραγκιόζη, αποδείχτηκε γουρλίδικη. Γιατί ο παρουσιαστής, με την εμπειρία που έχει στα τηλεοπτικά μας πράγματα, ήξερε πως αργά ή γρήγορα γυρίζει ο τροχός για τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην τηλεόραση.