Ο Τζάκσον είχε απορρίψει την Μαντόνα!

21.09.2009
Η Μαντόνα(Madonna) έχει συνηθίσει κάθε επιθυμία της να εκπληρώνεται Έφαγε λοιπόν γερό χαστούκι όταν ο "βασιλιάς της ποπ" Μάικλ Τζάκσον(Micheal Jackson) αρνήθηκε στο παρελθόν συνεργαστεί μαζί της!

Ως "βασίλισσα της ποπ" μπορεί να έχει συνηθίσει κάθε επιθυμία της να είναι διαταγή, αλλά πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε φάει ένα γερό χαστούκι, όταν ο "βασιλιάς της ποπ", Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) αρνήθηκε συνεργαστεί μαζί της.

Συγκεκριμένα, η Μαντόνα (Madonna) αποκάλυψε ότι είχε ικετέψει τον Τζάκσον να τραγουδήσουν ντουέτο, αλλά εκείνος αρνήθηκε επειδή δεν του άρεσε το στυλ της!

Η ομολογία της 51χρονης τραγουδίστριας, έγινε ενώ απέδιδε φόρο τιμής στον Τζάκσον, στην πρόσφατη απονομή των μουσικών βραβείων MTV: "Κάναμε συχνά παρέα. Είχαμε γίνει κολλητοί φίλοι, αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Έγραψα ένα τραγούδι και του το έδειξα, δεν ήθελε όμως να το τραγουδήσουμε μαζί.

Το έβρισκε προκλητικό και δεν ήθελε να σκανδαλίσει. 'Πώς είναι δυνατόν τότε να είσαι μαζί μου;', του είπα. Είναι σα να περιμένεις από τον Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Taratino) να μην έχει βία και αίμα στις ταινίες του. Ένοιωσα ότι ήταν πολύ ντροπαλός".

Φαίνεται πως η "βασίλισσα της ποπ" δεν έχει χωνέψει ακόμη την απόρριψη που έφαγε από τον βασιλιά.