Χωρίζει η Καρολίνα του Μονακό;

18.09.2009
Το πριγκιπάτο του Μονακό διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα Καρολίνα να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της με τον Ερνστ Όγκουστ του Ανόβερο.
Το πριγκιπάτο του Μονακό διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα Καρολίνα (princess Caroline) να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της με τον Ερνέστο Αύγουστο του Ανόβερο (Ernst August de Anover).

"Η πληροφορία είναι εντελώς ψευδής και αβάσιμη", είπε το γραφείο τύπου του παλατιού. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες σε έντυπα και ηλεκτρονικά κουτσομπολίστικα περιοδικά, η Καρολίνα του Μονακό βρίσκεται στα χωρίσματα με τον γερμανό αριστοκράτη με τον οποίο είναι παντρεμένη δέκα χρόνια.

Ανεξάρτητα από τις μεταξύ τους σχέσεις, οι οποίες τυλίγονται από μυστήριο, το σίγουρο είναι ότι ο Ερνέστος, που αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ, έχει εκθέσει επανειλημμένα δημοσίως τη σύζυγό του με την επιθετική και ανάγωγη συμπεριφορά του, κάτι που σίγουρα βαραίνει σε ένα ζευγάρι το οποίο βρίσκεται στο στόχαστρο της επικαιρότητας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πρόσφατα, ο πρίγκιπας του Ανόβερο είχε περάσει από δίκη για τον ξυλοδαρμό ενός ξενοδόχου, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο όταν αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του, πάνω στο τουρκικό περίπτερο μιας διεθνούς έκθεσης που γίνονταν στη χώρα του.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Paris Match, στις αρχές του μήνα, η πριγκίπισσα εγκατέλειψε την οικογενειακή κατοικία τους στο Φοντενεμπλό, στα δυτικά του Παρισιού και επέστρεψε στο πριγκιπάτο.

Ο εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση για την μετακόμιση της Καρολίνας.