Ελένη, δεν αντέχω άλλο

27.08.2010
Εφιάλτης έχουν γίνει για την Ελένη Μενεγάκη οι φωτορεπόρτερ που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, θέλοντας να φέρουν στο φως ενσταντανέ από τη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Και μπορεί μεν η ίδια να είναι συνηθισμένη στη δημοσιότητα, αλλά εκείνος, που είναι χαμηλών τόνων, νιώθει άβολα με αυτή την κατάσταση, τόσο που, όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, ξέσπασε: «Ελένη, δεν αντέχω άλλο!».

Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» Ελένη Μενεγάκη έχει συνηθίσει να την κυνηγούν τα φλας. Καθετί στη ζωή της γίνεται είδηση από τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, παρόλο που η ίδια φροντίζει να μη δίνει κανένα δικαίωμα και προσέχει κάθε της κίνηση. Τους τελευταίους μήνες όμως ζει σαν κυνηγημένη, καθώς, όπου κι αν βρεθεί, νιώθει μια κάμερα να τη σημαδεύει.

Το τελευταίο επεισόδιο στην οδό Ευριπίδου, όπου πήγε εν μέσω Αυγούστου να αγοράσει μπαχαρικά μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και βρέθηκε εκείνη απέναντι σε μια κάμερα κι εκείνος εγκλωβισμένος στο απέναντι μαγαζί να ψάχνει... πόρτα να ξεφύγει από τα φλας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης.

Όπως λένε άτομα από το φιλικό περιβάλλον της γνωστής παρουσιάστριας, δεν έχει κρύψει ποτέ τη ζωή της και είναι απλή, αλλά όλο αυτό το κυνηγητό την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι βρίσκονται σε σημεία που εκείνη πηγαίνει, παρόλο που η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος και προσπαθεί να περάσει απαρατήρητη. Σκέφτεται πλέον ποιος ή ποια μπορεί να ανοίγει το στοματάκι του και να προδίδει τα μυστικά της και τις κινήσεις της και έχει γίνει πιο επιφυλακτική ακόμα και με τους πολύ στενούς της συνεργάτες. Παρ’ όλα αυτά, οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να πέρασε ονειρεμένα στην Ιταλία. Τι κι αν κάποιοι υποστήριζαν ότι απέδρασε με τον Ματέο για λίγο στο Μπαλί; Οι ίδιες πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να αφήσει να γίνει η όποια... έκρηξη στη σχέση της εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει πάρει η προσωπική της ζωή και της «πολιορκίας» που δέχεται από τους φωτογράφους και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να ανασάνει.

Μπορεί η ίδια να έχει φερθεί όλα αυτά τα χρόνια με το «γάντι» σε δημοσιογράφους και φωτογράφους, γνωρίζοντας ότι η δημοσιότητα είναι κομμάτι της δουλειάς της, αλλά αν πρόκειται να διαταραχθεί η ηρεμία της και να αναστατωθεί η προσωπική της ζωή, έχει αποφασίσει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια. Δεν θέλει να κρύβεται, αλλά ούτε να λέγονται και να γράφονται πράγματα για εκείνην ή να αναγκάζονται δικοί της άνθρωποι να βγαίνουν από τις... πίσω πόρτες μόνο και μόνο για να μη γίνουν θέμα στα ΜΜΕ.