Μάϊκλ Τζάκσον: "η Μαντόνα είναι μια κακιά μάγισσα"!

28.09.2009
Τον χαρακτηρισμό "κακιά μάγισσα" αποδίδει ο Μάικλ Τζάκσον Michael Jackson) στην Μαντόνα(Madonna) σε ηχογραφημένη συνομιλία που ήρθε πρόσφατα στο φώς.

Σε ηχογραφημένη συνομιλία που ήρθε πρόσφατα στο φως ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ακούγεται να λέει ότι η Μαντόνα (Madonna) τον ζηλεύει και της αποδίδει τον χαρακτηρισμό "κακιά μάγισσα".

Ο "βασιλιάς της ποπ", παρουσιάζεται προδομένος από την φιλία του με Μαντόνα η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, ζήλευε την επιτυχία του: "Δεν ήταν καλή, καθόλου ευγενική μαζί μου. Προσπαθούσε να με εκμεταλλευθεί για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά προς απογοήτευση της, εγώ βρισκόμουν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτό δεν της άρεσε καθόλου"!

Στην ερώτηση πως δικαιολογεί την κοινή έξοδο τους σε δείπνο το 1991, ο Τζάκσον διευκρινίζει ότι τότε η Μαντόνα είχε φορέσει το "καλό της προσωπείο"! Στη συνέχεια όμως αποκαλύπτει:

"Προσπάθησε αν με παρασύρει κλείνοντας μου στην αρχή ραντεβού στο εστιατόριο. Μετά όμως ήθελε να πάμε μαζί σε στριπτιζάδικο". Ο Τζάκσον όμως, αρνήθηκε να της κάνει το χατίρι:

"Δεν πάω σε μπαρ στριπτίζ. Εκεί που οι άντρες είναι γυναίκες και το αντίστροφο. Δεν πάω με τίποτα!", της είπε. Η Μαντόνα όμως τον εκδικήθηκε με τον δικό της τρόπο: "Έκανε κακεντρεχή σχόλια για το πρόσωπο μου στον τύπο. Και τότε εγώ είπα ότι είναι "κακιά μάγισσα".

Η γυναίκα πάντως που είχε καταφέρει να κλέψει την καρδιά του Τζάκσον ήταν η πριγκίπισσα Νταιάνα (Diana), με την οποία συναντήθηκε το 1988 στην διάρκεια της περιοδείας του "Bad" , στο Λονδίνο και την οποία θεωρούσε "ιδιαίτερη πολύ θηλυκή και κομψή".

Εντωμεταξύ ανάρπαστα έγιναν μέσα σε δύο ώρες, 3.000 εισιτήρια για την ειδική προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ "Μάικλ Τζάκσον" στο Λος Αντζελες, που θα γίνει την παραμονή της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας, στις 28 Οκτωβρίου.