Μενεγάκη: «Δέχομαι οργανωμένη επίθεση»

06.10.2009
Δίκαια θεωρείται η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης». Δεν είναι τυχαία το μόνο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης στο δύσκολο "και πολλές φορές εφήμερο" τομέα της ψυχαγωγίας που βρίσκεται εδώ και 15 χρόνια στην κορυφή.

Δίκαια θεωρείται η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης». Δεν είναι τυχαία το μόνο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης στο δύσκολο "και πολλές φορές εφήμερο" τομέα της ψυχαγωγίας που βρίσκεται εδώ και 15 χρόνια στην κορυφή.

Ακόμη και τις δύο πρώτες χρονιές στον Alpha, που τα νούμερα δεν πήγαιναν και τόσο καλά, η Ελένη κατάφερε, όχι απλώς να σηκωθεί, αλλά να πάρει μαζί της και κοινά που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια, τα περιβόητα νεανικά. Έτσι ακριβώς έγινε και στην πρεμιέρα της για τη νέα σεζόν, αφού πέτυχε ένα μεγαλοπρεπές 34,6% στα νεανικά κοινά!

Κι επειδή είναι δύσκολα στην κορυφή... «δέχομαι οργανωμένη επίθεση από κάποιους», δήλωσε χωρίς δισταγμό η ίδια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την πρώτη εκπομπή. Όταν στη συνέχεια τη ρώτησαν συγκεκριμένα για κάποια blogs και για αυτά που γράφονται εκεί, έδωσε την αφοπλιστική απάντηση: «Μπορεί να μην ξέρω να μπαίνω στο Internet, αλλά ξέρω να επικοινωνώ με τον κόσμο»!

Ανανεωμένη, με μακρύ καρέ μαλλί, σέξι μπλε φόρεμα και το λαμπερό χαμόγελό της η Ελένη απάντησε για όλους και για όλα.

Η κουβέντα βέβαια έφτασε και στον «Πρωινό καφέ» και όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει πια, είπε ότι δεν βλέπει οριστικό τέλος, αλλά μια άνω τελεία. Όσο για τις αποχωρήσεις συνεργατών της, επισήμανε πως ποτέ δεν έχει πιέσει, παρακαλέσει ή εκβιάσει κανέναν αλλά και πως δεν θα τους δεχόταν πίσω, γιατί «δεν μ’ αρέσει το ξαναζεσταμένο φαγητό».

Συνεχίζω στον Alpha
«Είναι ξεκάθαρο, έχω συμβόλαιο, συνεχίζω στον Alpha», ξεκαθάρισε η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» διαψεύδοντας τα σενάρια μετακίνησής της στον ΑΝΤ1 από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Tη ρωτήσαμε βέβαια και για τον όρο του συμβολαίου της σχετικά με μια βραδινή εκπομπή και μας εξήγησε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρεθεί ένα ενδιαφέρον concept και ίσως μελλοντικά το κάνει.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μας είπε πως θα της λείψει η παρουσία του στην πρωινή ζώνη, ενώ μίλησε και για τους παπαράτσι αλλά και την παρουσία της στα περιοδικά ποικίλης ύλης. «Έχω αποδεχθεί πως κάνω μια δουλειά που έχει και αυτά μέσα. Δεν μου είναι ευχάριστο κάποιες προσωπικές μου στιγμές να τις μοιράζομαι με όλους κι άλλες φορές δεν με ενοχλεί. Ανάλογα με τη διάθεσή μου».