Μυστική εισαγωγή σε νοσοκομείο

13.07.2007
Τι συμβαίνει με την αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια και την υγεία της; Πριν από λίγες ημέρες η Τατιάνα Στεφανίδου εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για ένα βράδυ.

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια και την υγεία της; Πριν από λίγες ημέρες η Τατιάνα Στεφανίδου εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για ένα βράδυ. Τι ακριβώς συμβαίνει; Εμείς κάναμε ρεπορτάζ και μάθαμε ότι όλα είναι καλά και ότι η «βασίλισσα» της απογευματινής ζώνης του ΑΝΤ1 μπορεί να απολαύσει άφοβα τις διακοπές με την οικογένειά της.

Τίποτα κακό δεν συμβαίνει με τη δημοφιλή παρουσιάστρια, που έκανε ένα συνηθισμένο τσεκάπ και υποβλήθηκε σε γενικές εξετάσεις ρουτίνας λίγο μετά την επίσημη αυλαία της τηλεοπτικής σεζόν.

Όλα έγιναν αθόρυβα
Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το μαύρο πολυτελές τζιπ με τα φιμέ τζάμια που εισερχόταν την περασμένη Κυριακή στις 9 το πρωί στο προαύλιο του ιδιωτικού νοσοκομείου της λεωφόρου Μεσογείων είχε οδηγό τον Νίκο Ευαγγελάτο και δίπλα του ήταν η Τατιάνα. Προφανώς για να μην προκαλέσουν τα βλέμματα και τις υποψίες άλλωστε και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και της κρυφής κάμερας κινήθηκαν χωρίς προφυλάξεις. Έτσι, η Τατιάνα σαν να μη συμβαίνει τίποτα κατέβηκε από το τζιπ και μπήκε κανονικά από την μπροστινή είσοδο του νοσοκομείου, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος με το τζιπ κατευθύνθηκε στο υπόγειο γκαράζ. Η παρουσία της, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων των ανθρώπων που ήταν εκεί και μετά τη θερμή υποδοχή της από το προσωπικό της reception οδηγήθηκε στο γραφείο της ιατρού της, που θα επέβλεπε τη σύντομη νοσηλεία της.

Την ίδια στιγμή η είδηση της εισαγωγής της Τατιάνας ταξίδεψε με ταχύτητα αστραπής από στόμα σε στόμα, αλλά κανείς δεν γνώριζε τους πραγματικούς λόγους που έκαναν το αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης να μπαίνει μια «νεκρή», από άποψη κόσμου, ημέρα και χωρίς καμία δημοσιότητα στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά λοιπόν με τη μελαχρινή «θεά» του καναλιού του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια μπήκε για τις εξετάσεις στις 11 περίπου το πρωί και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες σε περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια διανυκτέρευσε σε σουίτα και πήρε εξιτήριο την επομένη το πρωί. Τέλος καλό όλα καλά και από εδώ και πέρα ήσυχη πια η Τατιάνα και ολόκληρη η οικογένεια Ευαγγελάτου μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους τόσο στο εξοχικό τους στη Χαλκίδα όσο και σε κυκλαδίτικα νησιά.