Περιμένοντας το τρίτο της παιδί

06.08.2007
Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της στο τρίτο της παιδί και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειας, που μαζί με τη Λάουρα και τον Άγγελο θα ολοκληρώσουν την οικογενειακή της ευτυχία.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Φέτος, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μείνει το καλοκαίρι στην Αθήνα λόγω της κατάστασής της. Άλλωστε, και οι γιατροί συνιστούν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης να αποφεύγονται οι πολλές μετακινήσεις και η έγκυος να μην ταλαιπωρείται.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, λοιπόν, μετά και το τέλος των εκπομπών της για τη φετινή σεζόν περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο καινούργιο σπίτι που απέκτησαν με τον Γιάννη Λάτσιο στην Αθήνα ανάμεσα στους αγαπημένους της ανθρώπους και τους συνεργάτες της. Ήδη διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας δίπλα της τη μητέρα της, που μένει μαζί της και τη βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, αλλά και σε ό,τι άλλο χρειαστεί, ώστε η ίδια να μην κουράζεται. Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια θα ήθελε πολύ να πήγαιναν για λίγες μέρες και στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική, αφού της αρέσει πάρα πολύ να βρίσκεται εκεί, ωστόσο μάλλον για φέτος δεν το βλέπει. Έτσι, προσπαθεί να περνάει όσο καλύτερα μπορεί στο σπίτι της, γι αυτό και κάποια βράδια προσκαλεί τους συνεργάτες της από την εκπομπή, μιας και είναι πολύ δεμένη με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, αφού πέρα από την επαγγελματική έχει και φιλική σχέση μαζί τους. Μπορεί βέβαια να συζητάνε και να κάνουν σχέδια για την εκπομπή της επόμενης σεζόν, σύντομα όμως το επαγγελματικό meeting τους εξελίσσεται σε ένα κεφάτο γλέντι. Φυσικά, σ' αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση της Ελένης, αφού εν αναμονή της γέννησης του τρίτου παιδιού της δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και τους παρασύρει όλους στο κέφι.