Θα σερβίρει τον καφέ της Ελένης;

28.08.2007
Το απόλυτο αουτσάιντερ μπαίνει στο σίριαλ ανάληψης της σκυτάλης από την Ελένη Μενεγάκη στο πρωινό του Alpha.

Το απόλυτο αουτσάιντερ μπαίνει στο σίριαλ ανάληψης της σκυτάλης από την Ελένη Μενεγάκη στο πρωινό του Alpha. Δεν αναφερόμαστε στον Φώτη και στη Μαρία, ούτε στην Κατερίνα Καραβάτου ή στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αλλά δεν είναι ούτε η Κατερίνα Λάσπα που είχε ραντεβού με τον Δημήτρη Κοντομηνά τον περασμένο Ιούνιο. Το όνομα της Βάνας Μπάρμπα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Μιλήσαμε μαζί της και μας αποκάλυψε τις προθέσεις της και το αν θα κάνει τελικά πρωινή εκπομπή.

Αχ τι μας έκανε η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία αναμένεται να φέρει το τρίτο της παιδί στον κόσμο το Φεβρουάριο του 2008! δυνεν προβληματισμούς και έτεκεν ουκ ολίγους μπελάδες. Ναι, η βασίλισσα του πρωινού τιμάει το συμβόλαιό της και είναι άψογη επαγγελματίας, όμως τα σενάρια για το τι θα γίνει σε περίπτωση που συντρέχει λόγος σοβαρός να μείνει σπίτι μέχρι το ευτυχές γεγονός δίνουν και παίρνουν.

Αρχίσαμε την κολοκυθιά για το ποιος ή ποια θα την αντικαταστήσει μεσούσης της σεζόν, αλλά οι φήμες περί δύσκολης κύησης έβαλαν κάποιους να ψάχνονται για το ποιος μπορεί να σερβίρει καφέ από το ξεκίνημα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Τι ήταν να μην πάει στην πρώτη σύσκεψη της εκπομπής στην Κάντζα η ωραία Ελένη! Κόντεψε να ξεσπάσει τρωικός πόλεμος. «Κάτι τρέχει», σκεφτήκαμε. Το ρεπορτάζ μας, όπως πάντα έγκυρο, αποκαλύπτει.

«Τίποτα δεν συμβαίνει, παιδιά, ηρεμήστε», μας είπαν οι δικοί της άνθρωποι.

Απλώς στο χώρο της σύσκεψης δεν υπήρχε κλιματισμός κι εκείνη προτίμησε να πάει στα γραφεία της Plus Productions, όπου το air condition της πρόσφερε την αναγκαία δροσιά.

«Όλα βαίνουν ομαλά και η εγκυμοσύνη κυλάει μια χαρά», μας καθησύχασαν.

Μάλιστα, μας είπαν ότι η κ. Μενεγάκη θα παρευρίσκεται στις συσκέψεις κανονικά από αρχές Σεπτεμβρίου, για να μπορέσει να βγει στον αέρα αμέσως μετά τις εκλογές.

Μάθαμε ακόμη ότι η πρεμιέρα της ενδέχεται να γίνει όχι στις 17, αλλά στις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό έχει να κάνει με τις εξελίξεις της επικαιρότητας και μόνο.

Φυσικά, επικοινωνήσαμε και με το κανάλι και μάθαμε ότι πράγματι πολλά ονόματα πέφτουν στο τραπέζι των συσκέψεων για την παράδοση της σκυτάλης, που όμως αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2008.

Και με τη Βάνα Μπάρμπα τι γίνεται; Αληθεύουν οι φήμες ότι το κανάλι της πρότεινε να καθίσει στην καρέκλα της Ελένης Μενεγάκη και να σερβίρει καφέ κάθε πρωί;

«Μέχρι στιγμής δεν μου έχει γίνει καμιά τέτοια πρόταση, γιατί δεν συνέτρεξε λόγος. Άλλωστε, η Ελένη είναι επαγγελματίας και θα είναι πιστή στο ραντεβού της με το κοινό», μας είπε η Βάνα, που την πετύχαμε επιστρέφοντας από τις διακοπές της.

«Όμως, και να μου το πουν δεν θα το κάνω. Εμένα δεν μου ταιριάζει το πρωινό. Θέλω μια εκπομπή σαν αυτή που είχα ή κάτι στη βραδινή ζώνη, που να αρμόζει περισσότερο με την εικόνα και την πορεία μου».

Τι από τα δύο θα κάνει τελικά;

«Στο τέλος αυτής της εβδομάδας έχω ένα κρίσιμο ραντεβού, όπου θα συζητήσουμε για τα πάντα», μας αποκάλυψε η Βάνα.

«Και αν ο κ. Κοντομηνάς σας αιφνιδιάσει και σας ζητήσει να τον βοηθήσετε;» επιμείναμε.

Κατηγορηματική η αγαπητή σταρ μας είπε: «Δεν νομίζω. Θα αρνηθώ ευγενικά. Δεν είναι για μένα τα πρωινάδικα».

Είναι γνωστή η ντομπροσύνη και η ειλικρίνεια της κ. Μπάρμπα, όμως η πρακτική μας έχει διδάξει ότι στην TV όπως και στη ζωή «ποτέ μη λες ποτέ».