Η Μαντόνα στο Μαλάουι και ο ζηλιάρης Ιησούς σπίτι

26.10.2009
Την επιστροφή της Μαντόνα (Μadonna) στο Μαλάουι (Malawi) αποκάλυψε ένας από τους αξιωματούχους και υπευθύνους για τη δημιουργία του σχολείου που φτιάχνει στην περιοχή η Βασίλισσα της Ποπ.

Την επιστροφή της Μαντόνα (Μadonna) στο Μαλάουι (Malawi) αποκάλυψε ένας από τους αξιωματούχους και υπευθύνους για τη δημιουργία του σχολείου που φτιάχνει στην περιοχή η Βασίλισσα της Ποπ.

Η Μαντόνα πέταξε με τις Αιθιοπικές αερογραμμές και έφτασε στην Αφρικανική χώρα γύρω στις 14:30 ώρα Ελλάδος, χτες το μεσημέρι (25/0/2009).

Ο αξιωματούχος που έδωσε την πληροφορία για το ταξίδι της Μαντόνα δεν θέλησε να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του αλλά αποκάλυψε ότι η 51χρονη τραγουδίστρια συνοδευότανμόνο από τα τέσσερα παιδιά της: την 13χρονη Λούρδι (Lourdes), τον 9χρονο Ρόκο (Rocco), την γεννημένη στο Μαλάουι και υιοθετημένη από τη Μαντόνα, 3χρονη Μέρσι (Mercy) και τον προσφάτως υιοθετημένο από το Μαλάουι και πάλι 4χρονο Ντέιβιντ (David).

Το ταξίδι της Βασίλισσας της Ποπ συμπίπτει με την έναρξη των εργασιών για το χτίσιμο του σχολείου για ορφανά κορίτσια, που θα δημιουργηθεί στις παρυφές της πρωτεύουσας. Το έργο θα γίνει πραγματικότητα, ύστερα από δωρεά που είχε κάνει η Μαντόνα το 2006,στην πρώτη επίσκεψή της Βασίλισσας στην υπανάπτυκτη χώρα.

Σκοπός του σχολείου που θα χτιστεί, είναι να μορφώσει αλλά ταυτόχρονα να παρέχει ιατρική φροντίδα, φαγητό και στέγη σε μερικά από τα χιλιάδες ορφανά κορίτσια που ζουν στο Μαλάουι.

Το Μαλάουι, ένα έθνος 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι μια από τις πιο φτωχές περιοχές του κόσμου που μαστίζεται από διάφορες ασθένειες και την πείνα. Υπολογίζεται ότι 500.000 παιδιά στο Μαλάουι έχουν χάσει τους γονείς τους από το AIDS.

Στη διάρκεια του ταξιδιού αυτού, η Μαντόνα αναμένεται να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο του Μαλάουι Bingu wa Mutharika και ταυτόχρονα να επισκεφτεί τα ορφανοτροφεία που λειτουργούν στην χώρα, κατόπιν δικής της φιλανθρωπικής υποστήριξης.

Εν τω μεταξύ, πολλοί σχετίζουν το ταξίδι αυτό της Μαντόνα με μια ταυτόχρονη προσπάθεια της, να αποφύγει τον αγαπημένο της Ιησούς Λουζ (Jesus Luz), ο οποίος ζηλεύει παράφορα τον πρώην σύζυγο της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).

Ο Iησούς είναι εξαγριωμένος με τον πρώην της Μαντόνα που το τελευταίο διάστημα αναφέρει τη Μαντόνα όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Το νεαρό μοντέλο δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τις συχνές συναντήσεις που έχει η Μαντόνα με τον Γκάι για χάρη των παιδιών και όπως εξομολογείται σε φίλους του:

"Είναι δύσκολο να βλέπεις την κοπέλα σου (ακόμα κι αν πρόκειται για τη Μαντόνα) να ξοδεύει τόσο χρόνο με τον πρώην άντρα της".