Θέλει τη Βίσση για νονά

13.11.2007
Βροχή πέφτουν οι προτάσεις από τους υποψήφιους νονούς που διεκδικούν το μωρό της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις από τους υποψήφιους νονούς που διεκδικούν το μωρό της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα. Και μπορεί ο Κάτμαν να μην έχει πολλές πιθανότητες, όμως τόσο ο Όμηρος Ευστρατιάδης όσο και η Άννα Βίσση θεωρούνται φαβορί.

Μάλιστα, λέγεται ότι Νίκος και Αννίτα συμφωνούν πως μύρο στο μωράκι τους θα έπρεπε να βάλει η βασίλισσα της ποπ, για να πάρει και μερικά από τα χαρίσματα και τα ταλέντα της.

Ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από αυτό το γεγονός είναι αναμφισβήτητα πολύ μεγάλος, με συνέπεια να κυκλοφορούν ως φήμες διάφορες ανακριβείς ειδήσεις, όπως το ποιος θα βαφτίσει το παιδί τους όταν φτάσει εκείνη η στιγμή.

Ναι, μέχρι εκείνη τη στιγμή φτάνουν τα σενάρια κι ας είναι ακόμα έγκυος η γλυκιά και πάντα όμορφη Αννίτα Πάνια. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό της κόρης του Νίκου Καρβέλα, της Σοφίας, αλλά και του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη, κάτι που, όπως θέλει το περιβάλλον της παρουσιάστριας, του το έχει υποσχεθεί προ δεκαπενταετίας. Η αλήθεια έρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Σοφίας Καρβέλα, που τυγχάνει να γνωρίζει πολύ καλά τα εσωτερικά της διάσημης οικογένειας. Η απόφαση που έχει παρθεί και βρίσκει τους πάντες σύμφωνους θέλει νονά να είναι η Άννα Βίσση.

Σε κάποια άλλη περίπτωση ίσως αυτό να ακουγόταν κάπως παράξενο, στην προκειμένη όμως έχουμε να κάνουμε με ένα άκρως ανατρεπτικό καλλιτεχνικό ζευγάρι, που μας έχει συνηθίσει στις εκκεντρικότητες κατά το παρελθόν και τίποτα πλέον δεν μας ξαφνιάζει. Η Άννα ήταν επιλογή του Νίκου Καρβέλα και, φυσικά, δεν είχε κανένα πρόβλημα η Αννίτα, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Τώρα, όσον αφορά τον κ. Ευστρατιάδη, μπορεί να συμμετέχει και αυτός στη βάφτιση ως νονός ή να περιμένει το επόμενο «καρβελο-πανάκι»! Προς το παρόν, καλή λευτεριά στην Αννίτα!