Τώρα TV star και στην Αλβανία

30.11.2007
Ο έρωτας της Ρούλας για τον Φραν συγκλονίζει τώρα και την Αλβανία και η ιστορία τους θα διανύσει χιλιόμετρα από την Ελλάδα μέχρι τα στούντιο του Top Channel, του μεγαλύτερου αλβανικού ιδιωτικού καναλιού.

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου


Ο έρωτας της Ρούλας για τον Φραν συγκλονίζει τώρα και την Αλβανία και η ιστορία τους θα διανύσει χιλιόμετρα από την Ελλάδα μέχρι τα στούντιο του Top Channel, του μεγαλύτερου αλβανικού ιδιωτικού καναλιού. Την αποκλειστική είδηση έδωσαν στο ΛΟΙΠΟΝ οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, που στην επαφή που είχαμε μαζί τους ζήτησαν να μεσολαβήσουμε για να προσεγγίσουν την κ. Βροχοπούλου και τον Φραν.

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για τη Ρούλα στην Αλβανία, όπου στο talk show με την υψηλότερη τηλεθέαση θα μιλήσει για τον εν διαστάσει σύζυγό της. Το θέμα χρήζει μελέτης και ενδιαφέροντος, σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του καναλιού, όταν πληροφορήθηκαν ότι στην Ελλάδα η Ρούλα είναι η «βασίλισσα της κλάψας» και σούπερ ανερχόμενη TV star. Τους συγκίνησε ο απελπισμένος έρωτας της 58χρονης ζάπλουτης πρώην αεροσυνοδού για τον 27χρονο φτωχό συμπατριώτη τους, όπως και ότι ντύθηκε νύφη στη χώρα τους, ιδιαίτερα δε τους άγγιξε το γεγονός ότι εκείνη μαθαίνει την αλβανική γλώσσα.

Μπορεί το Top Channel να σώσει το γάμο της με τον Φραν; Η τηλεόραση, όπως η ίδια έχει δηλώσει, είναι η έξοδος διαφυγής της, εκείνη στην οποία στρέφεται όταν είναι δυστυχισμένη, ενώ το τηλεοπτικό κοινό είναι ο γκουρού της, που της δίνει συμβουλές ανεξάρτητα αν δεν ακολουθεί καμία από αυτές. Το αλβανικό κανάλι θα της ανοίξει ένα παράθυρο για να συζητήσει με τον αγαπημένο της σύζυγο και οι υπεύθυνοί του της υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν προσπάθειες να της τον φέρουν πίσω. Το κανάλι θα παίξει παρηγορητικό και ενδιάμεσο ρόλο, για να ακουμπήσει η Ρούλα και να κλάψει στη μεγάλη αγκαλιά του αλβανικού λαού. Τώρα έχει στο πλευρό της και Αλβανούς που την αγαπάνε και λένε: «Ενδιαφερόμαστε για μια συνέντευξη με την κ. Ρούλα Βροχοπούλου. Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης. Πρέπει όμως να μιλήσουμε και με τον Φραν, για να μας πει και τη δική του άποψη», μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία από την αλβανική πρωτεύουσα η κ. Άντα Χεκίμι, υπεύθυνη του εξωτερικού δελτίου του καναλιού.

«Στην Ελλάδα ο Alpha, και συγκεκριμένα ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, πρόσφερε μόνιμη στήλη στην εκπομπή του στην κ. Βροχοπούλου. Εσείς θα βλέπατε την πιθανότητα ως κανάλι να δίνατε εκπομπή στη Ρούλα και τι είδους θα ήταν αυτή;» ρωτήσαμε τον κ. Ατούρ Μπιμπέ, δημοσιογράφο και διευθυντή του γραφείου ανταποκριτών του Top Channel στην Αθήνα.

«Μια ελεύθερη εκπομπή, όπως να έρχονται άνθρωποι στο στούντιο και να κάνουν ό,τι θέλουν. Κάτι σαν τις εκπομπές της κ. Αννίτας Πάνια». Ο Ατούρ Μπιμπέ είναι ο άνθρωπος που θα ταξιδέψει μαζί της για την Αλβανία και θα εκτελέσει χρέη διερμηνέα, αφού ζει αρκετά χρόνια στην Αθήνα και γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα μας. Επίσης, είναι εκείνος που θα πάρει συνέντευξη από τον Φραν.

«Αφού δημοσιευτεί το άρθρο σας και με το ΛΟΙΠΟΝ στα χέρια μου, θα συνοδεύσω την κ. Βροχοπούλου στα Τίρανα. Θα τη στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Αυτός είναι ο ρόλος της τηλεόρασης», μας είπε ο Αλβανός συνάδελφος.

Η Ρούλα top story στο «Τop Show»
Καλεσμένη στο «Τop Show», την καθημερινή εκπομπή της βραδινής ζώνης που χτυπάει έως και 65% τηλεθέαση τα ανταγωνιστικά του προγράμματα μόλις και ξεπερνούν το 17% και αγγίζει ευαίσθητες ανθρώπινες πτυχές, και μέσα σε θερμή ατμόσφαιρα, η Ρούλα Βροχοπούλου θα μιλήσει και θα δώσει τη νέα μάχη για να ξανακερδίσει το παλικάρι της. Ο δημοφιλής παρουσιαστής Αλμπάν Ντουντούσι θα ακούσει με προσοχή το δράμα της και θα προσπαθήσει μαζί της να διαλευκάνει τους λόγους του χωρισμού τους. Η Ρούλα θα έχει την ευκαιρία να συγκινήσει διπλά τον αλβανικό λαό ή να την απολαύσουν όσοι δεν θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν το show που θα δώσει, μια που οι εκπομπές του κ. Ντουντούσι προβάλλονται σε επανάληψη κάθε πρωί στις 10.00.