Περαστικά με πρωτιά

30.11.2007
Η οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ» επέστρεψε μετά την περιπέτεια της υγείας της και μπήκε δυναμικά στα πράγματα με νέο look, ανεβασμένη διάθεση και «πιο πρωινατζού»!

Η οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ» επέστρεψε μετά την περιπέτεια της υγείας της και μπήκε δυναμικά στα πράγματα με νέο look, ανεβασμένη διάθεση και «πιο πρωινατζού»! Άλλωστε, οι δύσκολες ώρες των τελευταίων ημερών αλλά και τα όσα αρνητικά άκουσε για εκείνη ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Δύσκολες ώρες πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη εβδομάδα, αφού κάποια προβλήματα με την υγεία της επιδεινώθηκαν και την ανάγκασαν να απουσιάσει από τον «Πρωινό καφέ» και να μείνει κλινήρης αρκετές ημέρες. Συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι την ταλαιπωρεί ένα μικρόβιο που κόλλησε όταν βρέθηκε την περίοδο των πυρκαγιών στη Λίμνη Καϊάφα, ο στρεπτόκοκκος. Τον τελευταίο καιρό το μικρόβιο υποτροπίασε και η κατάστασή της χειροτέρευσε σημαντικά. Φαρυγγίτιδα, ωτίτιδα και πολύ υψηλός πυρετός ανάγκασαν τον προσωπικό της γιατρό στο «Ιατρικό Κέντρο» να της απαγορεύσει κάθε της εμφάνιση. Εκτός αυτού, η γλυκιά Ελεονώρα είχε να αντιμετωπίσει και τα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο ακόμη και για μόνιμη αντικατάστασή της. Η αλήθεια, όμως, είναι άλλη...

«Γύρνα πίσω, γιατί χανόμαστε!»
Η απουσία της πριγκίπισσας του ΑΝΤ1 στοίχισε στο πρωινό του σταθμού πολύτιμα νούμερα. Καθημερινά τα ραβασάκια της AGB ήταν ψυχρολουσία για τους υπεύθυνους της εκπομπής, που έβλεπαν από μακριά τα άλλοτε 18άρια και 19άρια και τη δεύτερη θέση. Καθημερινά σημείωναν 12-14% στα μερίδια τηλεθέασης, τα χειρότερα στην ιστορία της πρωινής ζώνης του σταθμού. Οπότε η εντολή ήταν ρητή προς την Ελεονώρα: «Επέστρεψε όσο το δυνατόν γρηγορότερα»!

Αλλαγές με το «καλημέρα σας»
Περιμέναμε πολύ να τη δούμε να επιστρέφει στα πλατό του «Πρωινού καφέ». Και με το «καλημέρα σας» διαπιστώσαμε τις αλλαγές που θέλησε να κάνει, οι οποίες μάλιστα ενισχύουν τη γοητεία της. Πιο σέξι από ποτέ, με ένα αβυσσαλέο μπούστο, νέο χτένισμα και κατάξανθο μαλλί «πιο Αλίκη», σύμφωνα με τον Γιώργο Σατσίδη, αλλά και τρελό κέφι, η Ελεονώρα επανέκαμψε. Ελπίζουμε να διατηρήσει τις νέες αλλαγές, γιατί ομολογουμένως της πάνε πολύ! Δ.Μ.