Όταν η Gaga συνάντησε τη Βασίλισσα

08.12.2009
Μια ακόμα εκκεντρική εμφάνιση έκανε η Lady Gaga χτες βράδυ στο φετινό "Royal Vareity Show", το οποίο τίμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ με την παρουσία της.

Μια ακόμα εκκεντρική εμφάνιση έκανε η Lady Gaga χτες βράδυ στο φετινό "Royal Vareity Show", το οποίο τίμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ με την παρουσία της.

Η Βασίλισσα δεν δίστασε να γνωρίσει από κοντά την 23χρονη Στέφανι Τζερμανότα(Stefani Germanotta) -το πραγματικό όνομα της Lady Gaga - η οποία φρόντισε να ντυθεί κατάλληλα για την περίσταση.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια που φημίζεται για τις ακραίες της εμφανίσεις, φρόντισε να εμφανιστεί με σεμνή αμφίεση, φορώντας ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα από λάτεξ, θυμίζοντας την Ελισάβετ την Πρώτη.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ από τη μεριά της, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελούσε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, ενώ ήταν ντυμένη με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με στραφταλιζέ λεπτομέρειες, δημιουργία της σχεδιάστριας Άντζελα Κέλι (Angela Kelly).

Το μακιγιάζ της Gaga κινήθηκε στους ίδιος κόκκινους τόνους, τόσο στα μάτια όσο και στα χείλια, ενώ η παράστασή της περιλάμβανε και ένα τεράστιο πιάνο - που θύμιζε τον διάσημο πίνακα του Σαλβαντόρ Νταλί (Salvador Dali), "The Temptation Of St Anthony" (Ο πειρασμός του Άγιου Αντώνιου) - που κρεμόταν στον αέρα, όπως και η ίδια η νεαρή τραγουδίστρια.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga ερμήνευσε το νέο της τραγούδι "Speechless", το οποίο έγραψε η ίδια για να πείσει τον καρδιοπαθή πατέρα της Τζόσεφ (Joseph ) να κάνει την εγχείρηση καρδιά που θα τον έσωζε. Το συγκινητικό είναι πως χτες βράδυ, ο πατέρας της τραγουδίστριας βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό και θαύμασε την κόρη του, την οποία έσωσε από τον εφιάλτη της κοκαΐνης προτού εκείνη γίνει γνωστή!

Το χθεσινοβραδινό "Royal Variety Show" επέστρεψε στο Blackpool της Βρετανίας για πρώτη φορά μετά από 54 χρόνια. Στην εκδήλωση, εκτός από την Lady Gaga, συμμετείχαν και η νικήτρια του X- Factor Αλεξάνδρα Μπουρκ (Alexandra Burke ) αλλά και η νεαρή ποπ τραγουδίστρια Μίλι Σάϊρους ( Miley Cyrus).