Η Μπρίτνεϊ γιόρτασε τα 28 με τους άντρες της

07.12.2009
Παρέα με τους άντρες της ζωής της, γιόρτασε τα φετινά της 28α γενέθλια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Παρέα με τους άντρες της ζωής της, γιόρτασε τα φετινά της 28α γενέθλια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Η "πριγκίπισσα της ποπ", πήγε το πρωί για ψώνια στην κοσμική λεωφόρο Μελρόουζ του Λος Άντζελες παρέα με τον αρραβωνιαστικό και μάνατζέρ της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), ενώ το απόγευμα έπαιξε με τους γιους της Πρέστον (Preston) και Τζέιντεν (Jayden).

"Η Μπρίτνεϊ ήταν πολύ χαρούμενη που είχε την ευκαιρία να περάσει την γιορτινή ημέρα με τους γιούς της. Τα παιδιά ήξεραν πως είναι τα γενέθλια της και ανυπομονούσαν να έρθει η ώρα για να σβήσει τα κεράκια", ανέφερε στο δημοσίευμα του το περιοδικό "People".

Η ισορροπία έχει επιστρέψει στην ζωή της νεαρής τραγουδίστριας που δείχνει να έχει ξεπεράσει τις άσχημες περιπέτειες του παρελθόντος.

Στην ευτυχία της συμβάλει και ο Τζέισον, ενώ όσοι την είδαν στην πρωινή βόλτα μαζί του, κατάλαβαν την διαφορά στο πρόσωπο της.

Την παραμονή των γενεθλίων της Σπίαρς, το ζευγάρι απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στο "Saddleback Ranch" και δείπνο κάτω από το φως των κεριών στο "Chateau Marmont".

H τραγουδίστρια, που πρόσφατα ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Αυστραλία, κέρδισε ένα βραβείο Γκράμι για τον καλύτερο χορευτικό δίσκο και πιο ευτυχισμένη από ποτέ φωτογραφήθηκε μαζί με τους γιους της, για το πρωτοχρονιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού "Elle".