Πώς υποδέχθηκαν το νέο έτος

11.01.2010
Με ρώσικο χαβιάρι, φουά γκρα και άφθονη γαλλική σαμπάνια υποδέχθηκαν τη νέα δεκαετία οι επιφανείς οικογένειες της χώρας μας.

Tα εντυπωσιακά κοσμήματα, οι τουαλέτες με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων και τα μαύρα σμόκιν έκαναν για μία ακόμη φορά την εμφάνισή τους υπενθυμίζοντάς μας πως τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι σημείο αναφοράς για τους rich and famous.

Ούτε φέτος έσπασε την παράδοση η Μαριάννα Λάτση, που τη θέλει να περνάει μεγάλο μέρος των χριστουγεννιάτικων διακοπών της στο ιδιόκτητο σαλέ που διαθέτει στο Γκστάαντ. Μαζί της ήταν και φέτος τα μικρότερα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα. Λαμπερό «παρών» στα πάρτι του «Gstaad Palace» έδωσε το ζεύγος Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου, ενώ στο ιδιόκτητο σαλέ τους στην περιοχή Σαάνεν υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους ο Περικλής και η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το εφοπλιστικό ζευγάρι παρέθεσε δείπνο στο ζεύγος Τσαβλίρη, στον Νίκο Τσάκο και στη Σήλια Κριθαριώτη αλλά και στο τέως βασιλικό ζεύγος Κωνσταντίνο και Άννα-Μαρία. Το μενού περιελάμβανε κυνήγι, θαλασσινά και γαλλική σαμπάνια. Στο ελβετικό θέρετρο ο Κάρολος και η Νινέτα Φιξ υποδέχθηκαν τις οικογένειες Δαβίδ και Πεταλά, ενώ στις χιονισμένες βουνοκορφές χάρηκαν τον έρωτά τους οι πρόσφατα αρραβωνιασμένοι Βασίλης Τρίκαρδος και Μαριάντα Παράβαλου. Μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας έκανε δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο στη μνηστή του. Στο Γκστάαντ βρέθηκαν και ο Γιώργος με την Τίτη Αποστολοπούλου, ενώ ο Βασίλης με τη Ρόη προτίμησαν το πανέμορφο σαλέ της οικογένειας στην Αράχοβα. Ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ξεκουράστηκαν για μία ακόμη χρονιά στο υπέροχο σαλέ τους στο Σεν Μόριτζ.

Κάποιοι βέβαια επέλεξαν πιο κοντινούς προορισμούς. Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά τους πετάχτηκαν μέχρι την Αράχοβα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ προτίμησαν το Καϊμακτσαλάν.

Σε εξωτικούς προορισμούς
Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα μες στην καρδιά του χειμώνα. Ο Άρης και η Βίκυ Βωβού πήγαν μέχρι το Ντουμπάι. Τις Μαλδίβες, από την άλλη, επέλεξαν η Ανούσκα Σβαρόφσκι-Ραφαήλ.

Ο εφοπλιστής Νικόλας Μαδιάς και η αγαπημένη του Βάσια Λόη επέλεξαν τον εξωτικό Μαυρίκιο, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς με την παρέα του υποδέχθηκε τη νέα χρονιά στη Βραζιλία.