Όταν η Μαντόνα συνάντησε τον Σον...

11.01.2010
...οι φήμες για επανασύνδεση του πάλαι ποτέ ζεύγους, οργίασαν. Όπως διευκρινίστηκε όμως, άμεσα, δεν ήταν όμως τίποτα παραπάνω από μια απλή φιλική συνεύρεση.



...οι φήμες για επανασύνδεση του πάλαι ποτέ ζεύγους, οργίασαν. Όπως διευκρινίστηκε όμως, άμεσα, δεν ήταν όμως τίποτα παραπάνω από μια απλή φιλική συνεύρεση.

Εθεάθησαν να κάθονται μαζί σε τραπέζι κεντρικότατου εστιατορίου στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη. Δεν ήθελε και πολύ για να αρχίσουν οι ερωτήσεις -άρα και οι φήμες. "Μήπως οι πρώην Κος και Κα Πεν, αποφάσισαν να θυμηθούν τα παλιά;".

"Όχι, βέβαια", ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση η επί πολλά χρόνια εκπρόσωπος Τύπου της σταρ, Λιζ Ρόζενμπεργκ (Liz Rosenberg). Το ζευγάρι, που πήρε διαζύγιο το 1989 ύστερα από έναν επεισοδιακό γάμο τεσσάρων ετών, απόλαυσε ένα χαλαρό, φιλικό δείπνο στο εστιατόριο "Adour" του ξενοδοχείου "St Regis" στη Νέα Υόρκη.

" Η Μαντόνα (Madonna) είχε πάει στο 'St. Regis' για δείπνο με φίλους", είπε η Ρόζεμπεργκ στο περιοδικό "People".Σον (Sean) σταμάτησε από το τραπέζι για να χαιρετήσει. Κάθισε για περίπου 10 λεπτά και μετά έφυγε. Η Μαντόνα συνέχισε το δείπνο της. Αυτό είναι όλο". Το ότι βρέθηκαν και οι δύο στο ίδιο εστιατόριο επιβεβαιώνει, άλλωστε και το βίντεο που κυκλοφόρησε το δίκτυο "ΤΜΖ". Στο απόσπασμα που ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε εκείνον τη στιγμή που μπαίνει αλλά και τη Βασίλισσα της Ποπ την στιγμή που εξλερχεται από το "Αdour".

Η Μαντόνα, που τελευταία βγαίνει με το μοντέλο Ιησούς Λους (Jesus Luz) χώρισε και από τον δεύτερο σύζυγό της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) τον χρόνο που μας πέρασε, ενώ η γυναίκα του Σον Πεν, Ρόμπιν Ράιτ Πεν, (Robin Wright Penn), κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο.