Η Λίντσεϊ χτύπησε φωτογράφο με το αυτοκίνητο

11.01.2010
Όχι, δεν οδηγούσε εκείνη. Το σαββατόβραδο έληξε μάλλον άδοξα για την Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητό της χτύπησε έναν από τους φωτογράφους που την πολιορκούσαν.

Όχι, δεν οδηγούσε εκείνη. Το σαββατόβραδο έληξε μάλλον άδοξα για τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητό της χτύπησε έναν από τους παπαράτσι που την πολιορκούσαν.

Σύμφωνα με το TMZ.com το ατύχημα έγινε πίσω από το "Hotel Café" στο Λος Άντζελες γύρω στη 1 το πρωί καθώς οι παπαράτσι είχαν περικυκλώσει την μαύρη BMW 650 της Λόχαν, την ώρα που εκείνη και οι βοηθοί της προσπαθούσαν να φύγουν.

Αυτόπτες μάρτυρες, κατέθεσαν ότι η οδηγός, που ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί, επιτάχυνε ξαφνικά για να αποφύγει τις κάμερες παρασύροντας έναν φωτογράφο τον οποίο και τραυμάτισε στον καρπό και το πόδι. Το αυτοκίνητο συνέχισε να επιταχύνει και δεν γύρισε πίσω ποτέ.

Αν και για να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους, οι μάρτυρες δεν είναι και τόσο απαραίτητοι όταν υπάρχουν τόσες κάμερες που κατέγραψαν τα πάντα με ακρίβεια, όπως θα δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η τροχαία της Αστυνομίας του Λος Άντζελες ειδοποιήθηκε αμέσως αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο. Εξέτασε όμως επί τόπου τον τραυματία, ο οποίος δέχτηκε εκεί και τις πρώτες βοήθειες. Ο συνάδελφός του, επίσης φωτογράφος, Ρικ Γουίλιαμ (Rick William) ο οποίος ήταν παρών στη σκηνή, κατέθεσε ότι η Λόχαν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με έναν άντρα και μία γυναίκα η οποία οδηγούσε φορώντας γυαλιά ηλίου.

Κατά τα άλλα, η Λίντσεϊ μόλις επέστρεψε από την Ινδία όπου είχε μια "μοναδική εμπειρία ζωής" όπως περιγράφει η μητέρα της, τη συμμετοχή της κόρης της σε μια παραγωγή του BBC για την παράνομη διακίνηση γυναικών και παιδιών στη χώρα αυτή της Ασίας. "Είμαι πολύ περήφανη για τη Λίντσεϊ", λέει η Ντάινα Λόχαν (Dina Lohan), "που πέρα από όλες τις ανοησίες που οι εφημερίδες γράφουν για εκείνη, είναι ένα πολύ δυνατό, στοργικό και ταλαντούχο κορίτσι που αγνοεί όλο τον αρνητισμό και συνεχίζει μπροστά σε μια θετική κατεύθυνση".