Συμβουλές γάμου από τη Μαντόνα

13.03.2010
Κάνοντας εμφάνιση στην τηλεοπτική παραγωγή του NBC "The Marriage Ref" η βασίλισσα της ποπ λειτούργησε ως άλλος διαιτητής-σύμβουλος γάμου δίνοντας τα "φώτα" της σε όσους τα είχαν ανάγκη.



Κάνοντας εμφάνιση στην τηλεοπτική παραγωγή του NBC "The Marriage Ref" η βασίλισσα της ποπ λειτούργησε ως άλλος διαιτητής-σύμβουλος γάμου δίνοντας τα "φώτα" της σε όσους τα είχαν ανάγκη.

Η Μαντόνα (Madonna) δεν πιστεύει, για παράδειγμα, ότι μια σύζυγος θα έπρεπε να στερεί το σεξ από τον άντρα της, όσο άτσαλος και αν είναι εκείνος.

Αντίθετα, πιστεύει ότι μια σύζυγος θα έπρεπε να ξεφορτωθεί το προσθετικό πόδι του συγχωρεμένου συζύγου της (!) έτσι ώστε να μην επιβαρύνει συναισθηματικά τον τωρινό σύντροφό της.

Αυτές ήταν μερικές από τις συμβουλές που έδωσε στο συγκεκριμένο σόου η Μαντόνα, όπου κάθισε στο πάνελ μαζί με τους κωμικούς Λάρι Ντέιβιντ (Larry David) και Ρίκι Τζερβέις (Ricky Gervais) στην εκπομπή της Πέμπτης.

Το σόου προσκαλεί διάφορους "ειδικούς" με τη βοήθεια των οποίων, οι παρουσιαστές αναλύουν πραγματικές διαφορές μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών, περισσότερο για αστείο. Ο κύριος παρουσιαστής - οικοδεσπότης Τομ Πάπα (Tom Papa), ως επίσημος "διαιτητής γάμου" κάνει το τελικό σχόλιο.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή η Μίντι Γκόλντμαν (Mindy Goldman) είπε στο πάνελ ότι υποσχόταν σεξουαλικές χάρες στον επί 28 χρόνια άντρα της, Άλαν (Alan), αν εκείνος καθάριζε το πάντα ακατάστατο υπόγειό τους.

"Νομίζω ότι είναι πολύ παράξενο που τον θέλει να καθαρίσει πρώτα για να 'λερώσουν' ξανά", σχολίασε πονηρά η Μαντόνα.

Ο Τζερβέις αναρωτήθηκε: "Δεν θα μπορούσαν να συνδυάσουν το σεξ και τις δουλειές, αλήθεια;"

Στη συνέχεια, η Σούζαν (Susan) και ο Ντέιβιντ Χάρπερ (David Harper), παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια, μιλούσαν μέσα από το σπίτι τους, όπου μάλωναν για πράγματα που είχαν κρατήσει οι δυο τους από τις προηγούμενες σχέσεις τους. Η Σούζαν ήθελε ο άντρας της να πετάξει έναν καναπέ πάνω στον οποίο ο Ντέιβιντ πιθανότατα έκανε τρελίτσες με την πρώην του, ενώ εκείνος παραπονέθηκε επειδή η γυναίκα του δεν έλεγε να ξεφορτωθεί τις στάχτες και το ψεύτικο πόδι του Ντον (Don), του συγχωρεμένου της άντρα.

Η λύση της Μαντόνα ήταν κοφτή και ξεκάθαρη: "Εκείνος πετάει τον καναπέ και εκείνη το πόδι".

"Αυτή είναι η πιο άβολη ώρα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου, αναστέναξε ο Λάρι Ντέιβιντ στη μέση της κουβέντας.

"Γιατί;", ανταπάντησε με χιούμορ η Μαντόνα. "Επειδή κάθεσαι δίπλα σε μια γυναίκα που σε αντέχει;"

Δημιουργός και παραγωγός του σόου "The Marriage Ref," που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ο επιτυχημένος κωμικός Τζέρι Σάινφελντ (Jerry Seinfeld).