Η Μαντόνα μετακομίζει στην Αγγλία

23.03.2010
Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που η Βασίλισσα της Ποπ μάζεψε τα πράγματά της και πήγε να ζήσει στη Νέα Υόρκη, μετά τον χωρισμό της από τον Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).


Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που η Βασίλισσα της Ποπ μάζεψε τα πράγματά της και πήγε να ζήσει στη Νέα Υόρκη, μετά τον χωρισμό της από τον Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).

Φαίνεται όμως ότι η αγάπη της Μαντόνα (Madonna) για τη Γηραιά Αλβιόνα και γενικότερα για καθετί Βρετανικό αναθερμάνθηκε καθώς ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την καινούρια της ταινία "W. E."

Πρόκειται για την ιστορία του πρίγκιπα Εδουάρδου 8ου, ο οποίος το 1936 παραιτήθηκε από το δικαίωμά του στον θρόνο για να παντρευτεί την Αμερικανίδα διαζευγμένη αγαπημένη του Γουόλις Σίμσον (Wallis Simpson) .

Η Ματζ, που έχει στην κυριολεξία παθιαστεί με το όλο εγχείρημα, σκοπεύει να περάσει τουλάχιστον έξι μήνες στη Βρετανία το καλοκαίρι.

Ο Γκάι τι λέει για όλα αυτά; Χαμογελάει, φυσικά γιατί έτσι θα έχει την ευκαιρία να βλέπει κάθε μέρα τα παιδιά του, Ρόκο (Rocco) και Ντέιβιντ Μπάντα (David Banda), που τόσο τους έχει στερηθεί τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας "Sun", η μετακόμιση δεν θα είναι κάτι μόνιμο. Συγκεκριμένα, μεταφέρεται το εξής: "Αφού θα γυρίσει το νέο της φιλμ για τη Γουόλις Σίμσον στο Λονδίνο, ήταν πολύ λογικό να μείνει εκεί, τουλάχιστον τον καιρό των γυρισμάτων.

"Η Μαντόνα έχει βυθιστεί, κυριολεκτικά, στην ιστορία του μεγάλου βασιλικού ερωτικού σκανδάλου, γεγονός που έχει παίξει τον ρόλο του στην αναθέρμανση της αγάπης της για τα βρετανικά πράγματα -τα οποία είχε σιχαθεί προς το τέλος του γάμου της με τον Ρίτσι- ξανά.

"Ο Γκάι, βέβαια, ελπίζει αυτή η κίνηση να είναι μόνιμη, για χάρη των παιδιών του, αλλά... κρατάει μικρό καλάθι.

"Λαχταράει να βλέπει τα παιδιά κάθε μέρα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Ρόκο -τουλάχιστον- είναι το ίδιο ενθουσιασμένος. Η Λούρδη (Lourdes) από την άλλη πλευρά, μάλλον κοιτάζει πως μπορεί να διευθετήσει την κατάσταση έτσι ώστε να μην ακολουθήσει την οικογένεια και να μείνει στη Νέα Υόρκη".

Σημειώνουμε ότι για τον ρόλο του μονάρχη έχει ήδη επιλεγεί ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (Ewan McGregor), ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε δύο περίπου μήνες.