Η Βικτόρια Μπέκαμ προσέλαβε κουβαλητή για την τσάντα της

29.04.2010
Το είδαμε και αυτό: Η Πος να περπατά στον δρόμο και πίσω να ακολουθεί ένας άντρας κρατώντας την τσάντα της. Φαίνεται ότι η 36χρονη "βασίλισσα" πήρε στα σοβαρά τον χαρακτηρισμό που της έδωσαν κάποτε λόγω της ιδιότητάς της ως σύζυγος του πιο διάσημου ποδοσφαιριστή του κόσμου και αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό της την πολυτέλεια που συνήθως απολαμβάνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας!



Το είδαμε και αυτό: Η Πος να περπατά στον δρόμο και πίσω να ακολουθεί ένας άντρας κρατώντας την τσάντα της. Φαίνεται ότι η 36χρονη "βασίλισσα" πήρε στα σοβαρά τον χαρακτηρισμό που της έδωσαν κάποτε λόγω της ιδιότητάς της ως σύζυγος του πιο διάσημου ποδοσφαιριστή του κόσμου και αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό της την πολυτέλεια που συνήθως απολαμβάνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας!

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) επέλεξε το πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη για να κάνει επίδειξη της νέας αυτής υπερβολής. Ο Ντέιβιντ (David) ήταν μαζί της, βέβαια, και ίσως να είχε προθυμοποιηθεί ιπποτικά να τη βοηθήσει εκείνος στο... κουβάλημα αν δεν είχε το νου του στο πώς να περπατήσει ο άνθρωπος!

Στο αριστερό του πόδι φορούσε έναν μαύρο νάρθηκα για να καλύψει τον γύψο που "κληρονόμησε" μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αχίλλειο τένοντά του τον Μάρτιο. Ακόμη και έτσι, όμως κατάφερε και ακολούθησε παντού κατά πόδας την καλή του, η οποία φυσικά δεν άφησε κατάστημα για κατάστημα που να μην μπει, γεμίζοντας τους "βοηθούς της" με τις ανάλογες τσάντες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, ο Ντέιβιντ περίμενε υπομονετικά όσο η Βικτόρια δοκίμαζε διάφορα ρούχα μεταξύ των οποίων και ένα γκρι αθλητικό σύνολο το οποίο όμως φάνηκε ότι δεν την ενθουσίαζε. Εκείνου όμως του άρεσε και τελικά την έπεισε να το αγοράσει.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην αγορά της Νέας Υόρκης για τους Μπέκαμ. Η προηγούμενη όμως δεν ήταν τόσο "φανταχτερή", αφού το ζεύγος επισκέφτηκε ένα σούπερμάρκετ για τα καθημερινά ψώνια του. Και εκεί φυσικά, ως γνήσια ντίβα της μόδας, η κυρία Μπέκαμ εμφανίστηκε απαστράπτουσα, χωρίς να βγάλει στιγμή τα τεράστια μαύρα γυαλιά που φορούσε και έχοντας κοντά της τους απαραίτητους κουβαλητές για τις σακούλες. Να μην ξεχνιόμαστε!

Η επίσκεψη του "βασιλικού ζεύγους" στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εμφάνισή τους στο τηλεοπτικό σόου "The Chat" τη Δευτέρα το βράδυ. Στην εκπομπή ο 34χρονος άσος του ποδοσφαίρου διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν να μετακομίζουν στην Αγγλία. "Αγαπάμε πολύ την Αγγλία. Εκεί μεγαλώσαμε. Είμαστε και οι δύο από το Λονδίνο αλλά τώρα διανύουμε μια φάση της ζωής μας την οποία απολαμβάνουμε ιδιαίτερα. Ζούμε στο Λος Άντζελες τα τελευταία τρία χρόνια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εκεί. Δεν σχεδιάζουμε να γυρίσουμε πίσω σύντομα", αποκάλυψε.

Ο Ντέιβιντ, παραδέχτηκε επίσης ότι παρά το τραύμα του, το οποίο θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα του Μουντιάλ το καλοκαίρι, αυτό τον καιρό απολαμβάνει απόλυτα τον χρόνο που περνάει με τη γυναίκα του και τους τρεις γιους του. "Είμαι καλά. Δεν είναι ελαφρύς ο τραυματισμός μου αλλά σε περίπου έξι με επτά μήνες, θα είμαι έτοιμος για δράση και θα παίζω πάλι στο Λος Άντζελες. Στο Μουντιάλ θα είμαι κοντά στην ομάδα για να τους στηρίξω. Προφανώς με ενοχλεί όλο αυτό, αλλά περνάω χρόνο με την οικογένειά μου", δήλωσε συγκεκριμένα.

Στο μεταξύ, πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την τελευταία δουλειά της Βικτόρια ως μοντέλο, στην οποία συναντά την καλή της φίλη Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria). Οι δυο τους διαφημίζουν τα νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων της LG ποζάροντας ντυμένες όπως πάντα με άψογο στυλ. Στο πλαίσιο αυτής της διαφημιστικής καμπάνιας, μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, η Βικτόρια και η Εύα πρωταγωνίστησαν σε διαφημιστικό σποτάκι της εταιρείας, στο οποίο, όπως μπορείτε να δείτει και στο βίντεο που υπάρχει πιο κάτω, μιλάνε στο τηλέφωνο, γελάνε και καμαρώνουν για τις νέες τους συσκευές.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα