Η Ναόμι κατέρρευσε στην εκπομπή της Όπρα

04.05.2010
Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, η οποία είναι διάσημη για την ικανότητά της να κάνει τους καλεσμένους της να "ξεγυμνώνονται" μπροστά σε όλο τον κόσμο, έκανε πάλι το θαύμα της. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της "μαύρης γαζέλας" της πασαρέλας να ανοιχτεί, ίσως περισσότερο και από όσο θα φανταζόταν η ίδια.


Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, η οποία είναι διάσημη για την ικανότητά της να κάνει τους καλεσμένους της να "ξεγυμνώνονται" μπροστά σε όλο τον κόσμο, έκανε πάλι το θαύμα της. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της "μαύρης γαζέλας" της πασαρέλας να ανοιχτεί, ίσως περισσότερο και από όσο θα φανταζόταν η ίδια.

Στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) που θα μεταδοθεί αργότερα σήμερα, η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) ήρθε αντιμέτωπη με τους δαίμονές της, όταν η οικοδέσποινα της εκπομπής ξεκίνησε τις επικίνδυνες ερωτήσεις σχετικά με τον οξύθυμο χαρακτήρα της που την έχει οδηγήσει επανειλημμένα σε προβλήματα διαφόρων ειδών. Απόσπασμα από το διαφημιστικό σποτάκι για την εκπομπή αυτή, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Πρώτα πρώτα η Όπρα ήθελε να μάθε τι περνάει από το μυαλό της Ναόμι όταν χάνει την ψυχραιμία της. "Απολύτως τίποτα. Απλά κάνω ό,τι κάνω", απάντησε εκείνη με ειλικρίνεια. "Και το μετανιώνεις μετά;", επέμεινε η Όπρα. "Απολύτως. Ακριβώς μετά", παραδέχτηκε η Ναόμι.

Η Όπρα δεν τη λυπήθηκε καθόλου και υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος τη χαρακτηρίζει σαν μια "κακομαθημένη, ευέξαπτη ντίβα", ήθελε να μάθει πως δικαιολογεί η ίδια τη συμπεριφορά της. "Είτε είναι κάποιος οδηγός ταξί, ή ένας συνεπιβάτης στο αεροπλάνο, ή ακόμη και η οικιακή σου βοηθός και εσύ δεν παίρνεις αμέσως αυτό που έχεις ζητήσει, έχεις πει ότι γυρίζει το μυαλό σου", της είπε συγκεκριμένα.

"Ναι", παραδέχτηκε αβίαστα η Κάμπελ. "Νομίζω όμως ότι έρχεται από κάποιο μέρος πολύ βαθιά μέσα μου. Οφείλεται σε κάποιας μορφής συναισθηματική δυσλειτουργία γιατί η αλήθεια δεν είναι ότι απλά όταν δεν παίρνω αυτό που θέλω πετάω πράγματα... Έχει να κάνει με το θέμα της εγκατάλειψης που με ταλαιπωρεί, καθώς επίσης και από το γεγονός ότι προσπαθώ διαρκώς να δημιουργήσω ένα είδος οικογένειας γύρω μου, που όμως δεν είναι η άμεση οικογένειά μου. Όταν εκεί λοιπόν νιώθω κάποια δυσπιστία, τότε τα χάνω πραγματικά", αποκάλυψε στο τέλος.

Με τη μητέρα της Βάλερι (Valerie) και τον αγαπημένο της, Ρώσο μεγιστάνα Βλάντιμιρ Ντορόνιν (Vladimir Doronin) στο κοινό, η Ναόμι παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε στραφεί τα ναρκωτικά για να αντιμετωπίσει τα θέματά της. Τόνισε όμως ότι είναι καθαρή εδώ και έξι χρόνια, ενώ έχει να βάλει αλκοόλ στο στόμα της ενάμιση χρόνο.

"Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος", κατέληξε ενώ τα πρώτα δάκρυα εμφανίστηκαν στα μάτια της. "Δεν είμαι περήφανη για τα πράγματα που έκανα στη ζωή μου και πασχίζω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Και να βρω την εσωτερική γαλήνη...", ολοκλήρωσε η 39χρονη καλλονή η οποία πρόσφατα απασχόλησε τα ΜΜΕ με την υπόθεση του "ματωμένου διαμαντιού" που υποτίθεται ότι της δώρισε ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας Τσαρλς Τέιλορ (Charles Taylor). Αρνούμενη ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί, η Κάμπελ δεν έχει δεχθεί να καταθέσει στη δίκη στην οποία ο Τέιλορ κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα