Η σιλικόνη έστεψε πριγκίπισσα την Κέιτ Χάντσον

06.05.2010
Το μπούστο δεν ήταν το δυνατό σημείο στην εμφάνιση της 31ός ετών κόρης της Γκόλντι Χόουν (Goldie Hawn). Η ίδια το ήξερε και φαινόταν συμφιλιωμένη με την ιδέα. Μέχρι πρόσφατα...


Το μπούστο δεν ήταν το δυνατό σημείο στην εμφάνιση της 31ός ετών κόρης της Γκόλντι Χόουν (Goldie Hawn). Η ίδια το ήξερε και φαινόταν συμφιλιωμένη με την ιδέα. Μέχρι πρόσφατα...

Τον Μάρτιο, η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) αποφάσισε να δώσει μια... ώθηση στο στήθος της με μια μικρή αισθητική επέμβαση. Και ήταν όντως μικρή η προσθετική σιλικόνης που επέλεξε γιατί η διαφορά, ενώ είναι εμφανής, δεν "βγάζει μάτι".

Η δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε ένα ιδιαίτερα κοσμικό γεγονός για να κάνει τη πρώτη δημόσια "επίδειξη" του νέου της μπούστου. Εμφανίστηκε στα εγκαίνια της έκθεσης "American Woman: Fashioning a National Identity exhibition" που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης "Costume Institute Gala Benefit" στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης (The Metropolitan Museum of Art) της Νέας Υόρκης φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα. Το φόρεμα που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η κολλητή της, Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney), τόνιζε με δύο τεράστια σκισίματα τα ατού -πια- της Κέιτ: το μπούστο και το πόδι.

"Είπε ότι την κάνει να νιώθει σαν πριγκίπισσα", αποκάλυψε η γνωστή σχεδιάστρια μιλώντας για τη φίλη της και το πώς εκείνη ένιωσε κοιτάζοντας στον καθρέφτη.
Πριν από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, την οποία παρεμπιπτόντως επέλεξαν και ο Τζουντ Λο (Jude Law) με τη Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) για να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την επανασύνδεση, η Χάντσον πέρασε πολύ ώρα με μια άλλη φίλη της, τη Λιβ Τάιλερ (Liv Tyler).

"Έχουμε αυτό το μικρό τελετουργικό πριν από κάθε εκδήλωση", αποκάλυψε η 32χρονη Τάιλερ, η οποία φόρεσε επίσης ΜακΚάρτνεϊ εκείνη την ημέρα. "Βρισκόμαστε το μεσημέρι και ετοιμαζόμαστε μαζί πίνοντας σαμπάνια. Χτενιζόμαστε, βαφόμαστε και τραβάμε φωτογραφίες. Και όταν είμαστε έτοιμες και φτάνουμε στο κόκκινο χαλί πιανόμαστε καλά για να κρατηθούμε και να μην σκοντάψουμε", αστειεύτηκε στη συνέχεια. Ευτυχώς, στο συγκεκριμένο ιβέντ δεν υπήρξε κανένα τέτοιο ατύχημα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα