Ζαχαράτος: Ρεσιτάλ (απίστευτων) καρφιών σε Βόσσου

16.06.2014
Φυλαγμένη την είχε ο Τάκης Ζαχαράτος στη Σοφία Βόσσου και φρόντισε να πάρει την "εκδίκηση" του στον τελικό του YFSF.
Μετά τον ημιτελικό, η Βόσσου είχε δηλώσει ότι λάμβανε υπόψη της την κριτική της Μπέσυς Μάλφα και του Αλέξανδρου Ρήγα, επειδή είναι θεατράνθρωποι και γνωρίζουν το αντικείμενο, ακυρώνοντας έτσι κοτζάμ Ζαχαράτο. Και ο μίμος όπως αποδείχτηκε, το πήρε πολύ βαριά και φρόντισε να της δώσει... πληρωμένη απάντηση.
Βέβαια, ο Ζαχαράτος το πήρε παραπάνω βαριά και το "καρφί" του στη Βόσσου ητο σκληρό. Για «κάποιες καραβοτσακισμένες καριέρες που κάνουνε καριέρες σε μεσημεριανά» έκανε λόγο όταν έκρινε την Σοφία Κουρτίδου και τον Άρη Πλασκασοβίτη και ολοι κατάλαβαν σε ποια... "καραβοτσακισμένη καριέρα" αναφεροταν.
«Επειδή έχετε μέλλον και οι δύο κι έχετε φωνάρες, σας εύχομαι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί έχετε πολύ ταλέντο και να κάνετε τραγουδιστική καριέρα στο χώρο σας. Γιατί δυστυχώς βλέπουμε και κάποιες καραβοτσακισμένες καριέρες να κάνουνε καριέρες σε μεσημεριανά. Δεν το θέλω για εσάς» είπε χαρακτηριστικά ο μίμος και γυάλισε το μάτι του.
Αλλά και όταν ήρθε η ώρα να κρίνει το ντουέτο, Μπέτυ Μαγγίρα και Σοφία Βόσσου, απευθύνθηκε μόνο στην πρώτη, αγνοώντας επιδεικτικά την... "οχτρό".

Μετά το τέλος του σόου η Βόσσου σχολίασε τα όσα είπε ο κριτής: «Εγώ είπα κάποια πράγματα, αυτά που είπα, τα μετέφρασαν κάποιοι διαφορετικά, δεν πειράζει, τηλεόραση είναι αυτή για να ζουν και οι εκπομπές. Τι να κάνουμε... όλα καλά!», είπε χαρακτηριστικά.