Σκορδά vs Τσιμτσιλή: Ποια λεχώνα «έσκισε» σε τηλεθέαση;

03.07.2014
Της... λεχώνας γίνεται τις μέρες αυτές στην πρωινή ζώνη, μετά την επιστροφή τόσο της Φαίης Σκορδά όσο και της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα πόστα τους.

Μάλιστα, την Δευτέρα (30/6) η Σταματίνα επέστρεψε στην εκπομπή (μετά από 20 μέρες, παρακαλώ), ενώ το Happy day πήρε παράταση μίας ώρας, οπότε και τελειώνει πλέον στις 11 το πρωί. Κι εδώ είναι το μεγάλο ενδιαφέρον.

Happy day και Πρω1νο για μία ώρα (10 – 11 π.μ) διασταυρώνουν τα ξίφη τους κι έχουμε έτσι τη... μάχη της λεχώνας. Σκορδά ή Τσιμτσιλή προτιμά το κοινό; Η μάχη είναι αμφίρροπη και για του λόγου το αληθές, την Τετάρτη η Σταματίνα «έσκισε» σε νούμερα. Για να καταλάβεις, την ώρα αυτή, η Τσιμτσιλή έκανε 20,6% στο γενικό σύνολο και 32,5% στα νεανικά κοινά.

Την ίδια ώρα που Σκορδά και Λιάγκας δεν κατάφεραν να πιάσουν ούτε το 20%, αφού στο γενικό έκαναν 18,6% και στα νεανικά μόλις 21,7%. Όταν, τελείωσε όμως το Happy day ανέβηκαν τα νούμερα κι έτσι το Πρωινό έκλεισε με 26,7% στο σύνολο. Όσο για την Τσιμτσιλή; Η επιστροφή της είναι πανηγυρική και αυτό σε αριθμούς μεταφράζεται 17,2% στο σύνολο και 29% (παρακαλώ) στα νεανικά κοινά!