Συνατσάκη: Όλη η αλήθεια για το Πρωινό mou

03.07.2014
Δεν πρόλαβε να τελειώσει το Πρωινό mou και ο Πέτρος Κωστόπουλος να στεγνώσει τα δάκρυα συγκίνησης τους κι «έσκασαν» τα σενάρια διαδοχής.

Μέσα σε λίγες μέρες έχουμε ακούσει διάφορες εκδοχές και πολλά ονόματα (πιθανά και απίθανα). Ένα σενάριο (και το τελευταίο που κυκλοφορεί) θέλει το Mega στη θέση του Κωστόπουλου να βάζει τέσσερις γυναίκες: τη σύζυγο Τζένη Μπαλατσινού, τη Ράνια Θρασκιά, τη Μαρία Ηλιάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε η τελευταία στο Instagram και ποζάρει με τις Ηλιάκη και Θρασκια ήρθε να ενισχύσει κι άλλο τις φήμες. Και αυτές τις φήμες έρχεται να διαψεύσει η ίδια η Συνατσάκη, αλλά και η «παλιοσειρά» του Πρωινού mou, Δημήτρης Ουγγαρέζος. Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και ήδη κάνουν κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της στο κανάλι. Σύμφωνα, δε, με το Hapry day, η Συνατσάκη του χρόνου θα είναι στο Πρω1νο, μάλλον στη θέση της Λάουρας, που όλα δείχνουν πώς αποχωρεί από την εκπομπή.

Την ίδια διάψευση έκανε και ο Ουγγαρέζος, ο οποίος δήλωσε χαριτολογώντας, πως αν το Mega σκόπευσε να δώσει τόσα χρήματα για τέσσερις γυναίκες, θα κρατούσε τον Κωστόπουλο! Χμ.